Схвалено Заява до Прокуратури №.0075

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
109
Реакції
131
Бали
48
Заявник: Немчук Микола Федорович

Відповідач: Сержант СБУ Данило Лорреті

Суть звернення

Я, Немчук Микола Федорович, звертаюся до Прокуратури України з проханням провести перевірку щодо можливих порушень законодавства та службової етики з боку Сержанта СБУ Данила Лорреті.

Під час зупинки мого транспортного засобу співробітник повідомив, що автомобіль перебуває в орієнтуванні, однак не надав належного обґрунтування причин зупинки та не ознайомив мене з матеріалами, які стали її підставою.

Після цього я неодноразово вимагав надати можливість ознайомитися з відеофіксацією події та службовими посвідченнями осіб, які брали участь у процесі. На мої законні вимоги належної реакції не було.

Згодом службова взаємодія була фактично припинена без завершення перевірки та без будь-яких роз'яснень щодо її результатів. Після цього я особисто прибув до будівлі СБУ для з'ясування обставин події, однак належного розгляду свого звернення не отримав.

Вважаю, що в діях співробітника можуть міститися ознаки порушення ст. 5, 20 та 21 Етичного кодексу Центральної України, а також ст. 12 та ст. 13 Закону України «Про звернення громадян».

Прошу

1. Провести прокурорську перевірку викладених фактів.
  2. Витребувати матеріали відеофіксації події.
  3. Надати правову оцінку діям співробітника СБУ Данила Лорреті.
  4. У разі встановлення порушень притягнути винних осіб до відповідальності.
Докази: Заява в Виді google docs з прикріпленими Доказами *Тик*

Дата: 07-06-2026

Підпис: Немчук М. Ф.

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
39
Реакції
13
Бали
13
Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури прийнята та перебуває на розгляді.

Попередній розгляд заяви здійснюється у встановленому порядку.
Орієнтовний строк опрацювання становить до 48 годин.
За результатами розгляду вас буде повідомлено додатково

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі