Гліб Щербаа
Отаман
- Реєстрування
- 19 Жов 2025
- Дописи
- 41
- Реакції
- 25
- Бали
- 21
Я, громадянин України Гліб Щерба, подаю заяву до прокуратури на громадянина невідомий та прошу перевірити наступні обставини й зробити висновок щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб.
Організація: СБУ НПУ
Детальний опис правопорушення:
Я їздив на автомобілі Audi RS Q8. Перед будинком СБУ я повернув ліворуч та врізався в знак, після чого поїхав прямо. Побачив, що біля будівлі СБУ стоять працівники СБУ та НПУ, і вирішив здати назад, щоб подивитися, що там відбувається. Після цього на мій автомобіль почали цілитися, а через пару секунд почали стріляти: пробили колесо, пошкодили автомобіль і влучили в мене. Після цього я вийшов і почав відстрілюватися від них. Далі все видно на відеофіксації.
Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу видати догани співробітникам та провести службову перевірку щодо їх дій.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Відео-доказ
Дата і час інциденту:
10.06.2026 13:28
Організація: СБУ НПУ
Детальний опис правопорушення:
Я їздив на автомобілі Audi RS Q8. Перед будинком СБУ я повернув ліворуч та врізався в знак, після чого поїхав прямо. Побачив, що біля будівлі СБУ стоять працівники СБУ та НПУ, і вирішив здати назад, щоб подивитися, що там відбувається. Після цього на мій автомобіль почали цілитися, а через пару секунд почали стріляти: пробили колесо, пошкодили автомобіль і влучили в мене. Після цього я вийшов і почав відстрілюватися від них. Далі все видно на відеофіксації.
Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу видати догани співробітникам та провести службову перевірку щодо їх дій.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Відео-доказ
Дата і час інциденту:
10.06.2026 13:28