- Реєстрування
- 14 Лип 2024
- Дописи
- 2,071
- Реакції
- 724
- Бали
- 253
Заява №4
Я, Ілля Репецький, проживаю в місті Київ, Являюсь Генералом НПУ м.Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу та Адміністративного Кодексу Подільського Краю працівником Служби безпеки України Максимом Кеннеді.
Під час патрулювання 06.12.2024 о 21:57, Підполковник Поліції по місту Київ Лукас Золото з ідентифікаційним номером 12505, побачив як працівник Служби безпеки України по місту Київ Макс Кеннеді (Далі СБУ м.Київ) на Службовому Транспортному Засобі (Далі СТЗ) порушив Правила дорожнього руху (Далі ПДР), а саме "Їзда по зустрічній смузі", після того, як Лукас Золото побачив факт порушення ПДР він увімкнув світло звукові маячки та надав наказ про зупинку СТЗ, наказ про зупинку був проігнорований, під час погоні працівник СБУ м.Київ порушив ще 2 пункту ПДР, а саме "Проїзд на червоне світло світлофора" та "Їзда по газону" також хочу зауважити що працівник СБУ м.Київ коли хотів повернути напрямок руху він зробив Дорожньо Транспортну Пригоду, а саме врізався у стовб з електро провідниковими проводами для суспільного транспорту "Трамвай" у ході якої могли постраждати або навіть загинути люди.
Коли працівник СБУ м.Київ побіг через трасу чим створив аварійну ситуацію на дорозі Лукас Золото під'їхав до працівника СБУ м.Київ та спитав "Чому не зупиняєтесь на вимогу працівника Національної Поліції" працівник СБУ м.Київ відповів "Я біжав, я біжав" Лукас Золото повторив своє питання, на пряме питання працівник СБУ м.Київ почав порушувати субординація, а саме переходити та "Ти" хоча Лукас Золото спілкувався виключно на "Ви" також під час того як Лукас Золото пояснював причину зупинки працівник СБУ м.Київ не одно кратно перебивав Лукаса Золото навіть повідомивши йому що "Давайте я спочатку спілкуюся потім ви кажете" але працівник СБУ м.Київ проігнорував його прохання, Лукас Золото вже хотів показати посвідчення та навіть засунув руку у кишеню (( Зайшов у міню ТАВ )) але працівник СБУ м.Київ почав втікати від Лукаса золото, під час погоні працівник СБУ м.Київ не однократно перебігав через трасу, бігав по залізничним путям чим створював аварійну ситуацію, у ході погоні працівник СБУ м.Київ бігав по мосту, та у один момент зупинився, Лукас Золото використовував спец. засіб типу "Тайзер" та "Кайданки" після чого Лукас Золото відвів працівника СБУ м.Київ до безпечного місця (Дорога для людей), Лукас золото зняв спец. засіб "Кайданки" та під'їхала патрульний автомобіль СБУ м.Київ, Лукас золото почав казати що "Шановний, Я просив вас зупинитися, ведеться відеофіксація усі ваші дії будуть передані...." як тут працівник СБУ м.Київ Макс Кеннеді сідає у СТЗ та почав уїжджає (Прошу звернути увагу що інший працівник СБУ м.Київ сам був у не великому шоці що його СТЗ "Угнали", тому я вважаю що це не "Запланована спроба втечі"), після цього Лукас Золото відкрив вогонь по колесах СТЗ СБУ м.Київ, працівник СБУ м.Київ вибіг з авто та почав втікати Пішки, але інший працівник СБУ м.Київ (Не володію інформацією яке Прізвище Ім'я) сів у СТЗ та поїхав до кінця моста де він зупинився та підібрав Максима Кеннеді.
Даною заявою прошу:Відсторонити працівника СБУ м.Київ Макс Кеннеді від посадових обов'язків та почати до судове розслідування з подальшим відкриттям кримінального провадження та притягування Макса Кеннеді до Кримінальної, Адміністративної та Дисциплінарної відповідальності.
Відео докази
Запис з боді камери порушення ПДР
Запис з боді камери погоні
З повагою, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецьки
Останнє редагування: