- Реєстрування
- 14 Лип 2024
- Дописи
- 2,071
- Реакції
- 724
- Бали
- 253
Заява №5
Я, Ілля Репецький, проживаю в місті Київ, Являюсь Генералом НПУ м.Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу Подільського Краю працівником Національної Поліції України Андрюха Космос.
Я, побачив що сержант НПУ м.Дніпро виїхав у патруль сам, знаючи те що у патруль на даному званні можна виїжджати після 21:00, я зробив виклик на лінію 102, приїхав на виклик сержант Андрюха Космос, як тут приїхав Ернест Наливайкко (Я знаю його в лице та його авто), я попросив представити своє посвідчення та запитав "Чому ви 1 в патрулі" Відповідь "Немає О/С" на питання "У вас є відповідний дозвіл" Відповідь "Так, від Лейтенанта" (Лейтенанти не можуть надавати дозвіл) я запитав "Ім'я Прізвища Лейтенанта" На це питання мені так і не надали відповідь, під час діалогу на мене напав Ернест Наливайко, а саме наніс 4 удари, після цього я дістав перцовий балончик та розпилив на Е. Наливайко, він почав казати "Затримуй" (Тобто щоб Андрюха Космос затримав Мене), Андрюха Космос спитав "З вами все добре?" я відповів "А з вами?" "На мене напали", після цього я знову дістав балончик та навів його на Е. Наливайко, Андрюха Космос почав питати дозвіл на зброю, хоча в мене її не було, Е. НАливайко почав казати "Затримуй його (Мене) за порушення порядку", я сказав "Андрюха Космос на мене напали, а ви стоїте?" Е. Наливайко почав знову казати про якусь зброю та про те що я під наркотиками, я зрозумів що балі розмови не може бути та сказав "Я вас зрозумів, очікуйте заяву на вас в ДБР та ОГП" після чого сів у авто, коли я почав від'їжджати Е. наливайко почав бити моє авто, я знову розпилив у його сторону перцовий балончик після цього Е. Наливайко наніс мені ще 1 удар, Андрюха Космос під біг та сказав "Що ви робите?", я заради свого життя та здоров'я знову розпилив балончик після цього на мене одягнули кайданки, хоча я самооборонявся він нападу на мене, але заарештували мене, коли мене повіли до авто НПУ Е. Наливайко вдарив мене у потилиця від чого я втратив свідомість, мене доставили у лікарню, переглянув відео запис з боді камери я почув як Е. Наливайко казав в мою сторону "Туда нішій, Туда нішій"
Даною заявою прошу: почати до судове розслідування з подальшим відкриттям кримінального провадження та притягування Андрюха Космос та Ернеста Наливайко до Кримінальної Дисциплінарної відповідальності.
Відео з боді камери
Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький
Останнє редагування: