Схвалено Заява до Прокуратури №005

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,071
Реакції
724
Бали
253
1734270435613.png

Заява №5

Я, Ілля Репецький, проживаю в місті Київ, Являюсь Генералом НПУ м.Київ та є громадянином Подільського краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу Подільського Краю працівником Національної Поліції України Андрюха Космос.

Я, побачив що сержант НПУ м.Дніпро виїхав у патруль сам, знаючи те що у патруль на даному званні можна виїжджати після 21:00, я зробив виклик на лінію 102, приїхав на виклик сержант Андрюха Космос, як тут приїхав Ернест Наливайкко (Я знаю його в лице та його авто), я попросив представити своє посвідчення та запитав "Чому ви 1 в патрулі" Відповідь "Немає О/С" на питання "У вас є відповідний дозвіл" Відповідь "Так, від Лейтенанта" (Лейтенанти не можуть надавати дозвіл) я запитав "Ім'я Прізвища Лейтенанта" На це питання мені так і не надали відповідь, під час діалогу на мене напав Ернест Наливайко, а саме наніс 4 удари, після цього я дістав перцовий балончик та розпилив на Е. Наливайко, він почав казати "Затримуй" (Тобто щоб Андрюха Космос затримав Мене), Андрюха Космос спитав "З вами все добре?" я відповів "А з вами?" "На мене напали", після цього я знову дістав балончик та навів його на Е. Наливайко, Андрюха Космос почав питати дозвіл на зброю, хоча в мене її не було, Е. НАливайко почав казати "Затримуй його (Мене) за порушення порядку", я сказав "Андрюха Космос на мене напали, а ви стоїте?" Е. Наливайко почав знову казати про якусь зброю та про те що я під наркотиками, я зрозумів що балі розмови не може бути та сказав "Я вас зрозумів, очікуйте заяву на вас в ДБР та ОГП" після чого сів у авто, коли я почав від'їжджати Е. наливайко почав бити моє авто, я знову розпилив у його сторону перцовий балончик після цього Е. Наливайко наніс мені ще 1 удар, Андрюха Космос під біг та сказав "Що ви робите?", я заради свого життя та здоров'я знову розпилив балончик після цього на мене одягнули кайданки, хоча я самооборонявся він нападу на мене, але заарештували мене, коли мене повіли до авто НПУ Е. Наливайко вдарив мене у потилиця від чого я втратив свідомість, мене доставили у лікарню, переглянув відео запис з боді камери я почув як Е. Наливайко казав в мою сторону "Туда нішій, Туда нішій"

Даною заявою прошу: почати до судове розслідування з подальшим відкриттям кримінального провадження та притягування Андрюха Космос та Ернеста Наливайко до Кримінальної Дисциплінарної відповідальності.

Відео з боді камери

Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький

Підпис.png

Останнє редагування:

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
офіс ген прока.png

М.Київ

20.12.2024

Я Генеральний прокурор - Андрій Репекьий, повідомляю що розгялнувши ваш позов та всі докази, дійшов рішення, надати всі повноваження ГСУ міста Київ на проведення слідчих дій та відкриття кримінальної срави. Про всі дії та проблеми повідомляти особисто мені.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі