Роня Хард
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Бер 2023
- Дописи
- 71
- Реакції
- 144
- Бали
- 82
Я, громадянин України Роня Хард, подаю заяву до прокуратури на працівників СБУ та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Я був затриманий працівниками СБУ, деталі мого затримання можете запросити та перевірити на дотримання вимог у вказаних працівників, а саме Костянтина Вереса, Саню Житомирського та Максима Грушевського.
При затриманні ними було порушено низку вимог, в тому числі мене не ознайомили з жодним жетоном та не озвучили причину затримання. Якби я не знав цих людей особисто, так як раніше приходилося мати справи, то навіть не знав би хто мене арештував.
Працівники поводилися доволі непрофесійно, замість того щоб доставити мене до відділення поліції та викликати мені адвоката, вони відвезли мене до лісу та забрали мої речі.
На мені була скрита відеокамера, але нажаль я зміг лиш частково зафіксувати їх порушення КПК.
В Костянтина Вереса до мене особиста неприязнь. Тому він скористався своїм службовим становищем, щоб розправитися зі мною, залучивши до цього своїх друзів.
Дата і час інциденту: 31.07.2026 13:10
1)До скарги до прокуратури додаю запис з моєї скритої відеокамери:
2) Доказ особистої неприязні в посякденному житті
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіс
и)) https://ibb.co/Nn33SjLL
Номер телефону +380 99 163 99 54 , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) Discord _ti1t
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Я був затриманий працівниками СБУ, деталі мого затримання можете запросити та перевірити на дотримання вимог у вказаних працівників, а саме Костянтина Вереса, Саню Житомирського та Максима Грушевського.
При затриманні ними було порушено низку вимог, в тому числі мене не ознайомили з жодним жетоном та не озвучили причину затримання. Якби я не знав цих людей особисто, так як раніше приходилося мати справи, то навіть не знав би хто мене арештував.
Працівники поводилися доволі непрофесійно, замість того щоб доставити мене до відділення поліції та викликати мені адвоката, вони відвезли мене до лісу та забрали мої речі.
На мені була скрита відеокамера, але нажаль я зміг лиш частково зафіксувати їх порушення КПК.
В Костянтина Вереса до мене особиста неприязнь. Тому він скористався своїм службовим становищем, щоб розправитися зі мною, залучивши до цього своїх друзів.
Дата і час інциденту: 31.07.2026 13:10
1)До скарги до прокуратури додаю запис з моєї скритої відеокамери:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіс
и)) https://ibb.co/Nn33SjLL
Номер телефону +380 99 163 99 54 , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) Discord _ti1t