Схвалено Заява до прокоратури №003

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223

Я, Матвій Невілі , проживаю в місті Дніпро та є громадянином Подільського Краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Проникнення на тереторію Національної Поліці України м. Дніпра двома полковниками Служби Безпеки України м. Дніпра, без дозволу Генерала.​

Це сталося 02.12.2024 о 15:32 в м. Дніпро на задньому дворі Національної Поліції України, два полквоники СБУ Д а саме Наазр Герес та Максим Герес, приїхпли без попередження на тереторію НПУ Д, в той час я проводив лекції для о/с, побочивши авто Служби Безпеки відволікся та підійшов до них придставився та запросив їхнє посвічення після чого один з них придставився мені та надав посвічення, я запитав яка мета їнього перебування на що вони мені відповіли Цитую "Для перевірки і просто подивитись", вони постояли ще пару хвилин та поїхали далі.​

З повагою,​

Невілі Матвій Вадимович​

Останнє редагування:

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
офіс ген прока.png

М.Київ

05.12.2024

Я Генеральний прокурор - Андрій Репекьий, повідомляю що розгялнувши ваш позов та всі докази, дійшов рішення, заступники СБУ Дніпра, а саме Максим та Назар Герас отримують перше попередження від Генерального прокурора та штраф в розмірі 250.000 тисяч з кожного. Всі настпуні порушення від даних заступників будуть нести за собою кримінальну або адміністративну відповідальність. Також повноваженнями даними мені наказую підрозіділу ГСУ провести перевірку, щодо виявлення братсва або кумовства на робочому містці та між заступниками - наказ буде опубліковкано в наказх прокуратури.

Накладаю на Матвія Невіллі - обов'язок та повноваження, щожо сплати штрафу та проведення перевірки. Про виконання рішень та будь які пробеми - повідомляти негайно.

підпис.jpg

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі