Відмовлено Заява до прокоратури №006

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223
images.png

Заява №6
Я, Матій Невілі, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського Краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу Подільського Краю працівником Служби Безпеки України м. Дніпро

Денис Буданович.

Я, Після робочої зміни, вирішив заїхати на Центральний Ринок, після цього я побачив праціника Служби Безпеки України який у наметі під номером 5 продавав товари, я подивився та побачив що він продає зброю типу "М4" в кількості 10(шт). Після того я відійшов та увімкнув боді камеру, коли почався вестися запис на боді камері, я підійшов до Д. Бадуновича та запитав чи ти продаєш "М4", на що він відповів цитую "Так", я придбав зброю кількості 1 (шт.) для проведення експертизи. Після придбання я запитав де він взяв зброю нащо він відповів цитую "Скупляв", тоді я відійшов та вимкнув запис на боді камері. Тобто якщо експертиза докаже що зброя є вогнепальною працівник СБУ Д порушив статтю 69 розділу 7 Кримінального Кодиксу України та статтю 165 розділу 14 Конституції України, оскільки перебував не на робочії зміні.

Як мені відомо працівник СБУ Д, Д.Буданович являється наданий момент на посаді "Полковник", прошу зауважити прокоратуру що дана людина являється "Недоторканою". Також результати експертизи яку буде проведено з генералом СБУ Д Олександром Салоїдом, передано до Генерального Прокурора Подільського Краю Андрія Репецького.

Запис боді камери

З Повагою!
Невілі Матвій Вадимович.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
офіс ген прока.png

М.Київ

25.12.2024

Я Генеральний прокурор - Андрій Репекьий, повідомляю що розгялнувши ваш позов та всі докази, дійшов рішення, надати всі повноваження ГСУ міста Київ на проведення слідчих дій та відкриття кримінальної срави. Про всі дії та проблеми повідомляти особисто мені.

підпис.jpg

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,074
Реакції
724
Бали
253
1735290604649.png

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, наданими мені повноваженням від Генерального Прокурора Андрій Репецький починаю до судового розслідування стосовно Заяви до прокуратури №006 від Матія Невілі, про продаж вогнепальної зброї марки "М4" Полковником СБУ м.Дніпро

Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький
Підпис:
Підпис.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі