[МР Д]Максим Павельский
Отаман
- Реєстрування
- 30 Кві 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 34
- Бали
- 21
Я Громадянин України Максим Павельский
, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ Д
Детальний опис правопорушення: Я був на Головному Управліні та вийшов на задній двір щоб подивитись та побачив як бігає громадянин я зупинив його я потребував його посвідчення щоб знати чи працює він він не надав та почав тікати потім прийшли його друзі та почали качати права
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу дати працівнику догану та видати компесацію мені у розмері 50000
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 06.10.2024. 19:40-19:55
До скарги до прокуратури додаю: Що було 2 пор
Електронна копія ID-картки:
British_tea1939(Діскорд)
Beluga4321(Телеграм)
, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ Д
Детальний опис правопорушення: Я був на Головному Управліні та вийшов на задній двір щоб подивитись та побачив як бігає громадянин я зупинив його я потребував його посвідчення щоб знати чи працює він він не надав та почав тікати потім прийшли його друзі та почали качати права
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу дати працівнику догану та видати компесацію мені у розмері 50000
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 06.10.2024. 19:40-19:55
До скарги до прокуратури додаю: Що було 2 пор
Електронна копія ID-картки:
Beluga4321(Телеграм)