[МР Д]Максим Павельский
Отаман
- Реєстрування
- 30 Кві 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 34
- Бали
- 21
Я, громадянин України Максим Павельский, подаю заяву до прокуратури на громадянина Артем Торт та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб за особисті кошти викладача
Організація: ЗСУ
Детальний опис правопорушення: Відкриття вогню по працівникам ДСНС. На фото з боді камери видно як летять кулі по працівнику
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу звільнити працівника
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення :
Дата і час інциденту: 11.05.2025 приблизо 20:10
До скарги до прокуратури додаю: Прошу звільнити працівника,та посадити за грати бо він порушив КПКУ/Статут ЗСУ/Присягу. За потребую можу назвати статті порушення
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) (мій)
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) british_tea1938 дс beluga 4321 тг (мої)
Організація: ЗСУ
Детальний опис правопорушення: Відкриття вогню по працівникам ДСНС. На фото з боді камери видно як летять кулі по працівнику
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу звільнити працівника
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення :
Дата і час інциденту: 11.05.2025 приблизо 20:10
До скарги до прокуратури додаю: Прошу звільнити працівника,та посадити за грати бо він порушив КПКУ/Статут ЗСУ/Присягу. За потребую можу назвати статті порушення
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) (мій)
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) british_tea1938 дс beluga 4321 тг (мої)