Схвалено Заява до прокуратура №0097

помічник бюрократії

Новий гравець
Реєстрування
11 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
1
Заява №0097
Я, Богдан Б., проживаю в місті Дніпро та є громадянином Подільського краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, я вважаю, що працівник ПП порушив правила застосування сили проти мене.

13.12.25 працівником поліції було ініціонована зупинка мого транспортного засобу. Я, як учасник дорожнього руху приняв рішення припаркуватись на місці паркуввння, бо обставини дозволяють скористатись та формулювання "на узбіччі" – на мою думку, не є коректним у місті, так як паралельно з дорогою йде тротуар на який впринципі паркуватись не можна. Я навмисне їхав повільно задля уникнення непорозуміння. Мене раніше поліція покарала у вигляді штрафу за те що я одним колесом наїхав на бордюр.
У процесі зупинки працівник перешкоджає мені рух навмисне, не кажучи о інших учасників ДР, також працівником відкрито вогонь по колесам моєї автівки за непокору (я не представляв небезпеку), проти мене була застосован електрошокер (я знов не представляв небезпеку та не втікав від нього).

Прошу звернути увагу, під час перегляду відео, працівник поліції під час транспортування виїджає на зустрічну смугу без спец. сигналів.

Звинувачення працівником:
У процесі затримання я скористався правом виклику адвоката, але державні адвокати не були нв зв'язку. Мене було зарештовано зі слів поліцейського за порушення правил тонування, непокору та несплату штрафів. Вважаю що звинувачення було "висмокчено з пальця", оскільки:
а) працівником поліції не було зроблено замір скла автомобіля, щоб
б) наказ у рупор дано не коректно, оскільки тротуар не можна вважати за узбіччя (я розумію що то автобінд, але зрозумійте й мене).
в) проти мене інкримінована стаття про несплату, на питання про сплату я відмовився відповідати оскільки, згідно з млїми правами по конституції – я маю право на мовчання.
Прошу зробити запит на перегляд фіксації затримання, процесуальних дій відносно мене згідно зі статтею 16 КПКП: натисни
(у разі потреби я готов надати запис зі своєї сторони)

На основі доведень я вважаю що:
- мої конституційні права було порушено.
- працівник поліції й сам порушує ПДР.
- проти мене було інкримінована часть статтей незаконно.

(( я новачок на проекті, можу частину законів прости не знати, але вибачте, коли мене зупиняють то за виїзд одним колесом на тротуар, то за те що я прямував на паркінг щоб не вставати на тротуар – я зовсім не порозумію як грати з поліцією подібні ситуації коли ви тараторите у голосовий чат, не даєте відповісти у текстовий та одразу мене ще-й пакуєте ))
З повагою, Б. Б.

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
1765709784140.png

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Справу було передано до суду - тут

Пaвло Грушко

Генерал Нац. поліції Подільського Краю
Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
479
Реакції
97
Бали
88
Шановний п. Богданський, ваш позов взято на розгляд суду, прошу вас зв'язатися зі мною в Discord: v_u_y_i_k_o

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі