Нікіта Астраханов
Приватний Адвокат|Північна Україна
- Реєстрування
- 29 Кві 2024
- Дописи
- 41
- Реакції
- 73
- Бали
- 23
Я, громадянин України: Нікіта Астраханов подаю заяву до прокуратури на громадянина Богдан Карбівничий, Денис Рейтипович, Миша Рейтипович, номер паспорту: 25041 та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача.
Організація: ЗСУ
Детальний опис правопорушення: Громадяни порушуючи правила повісток, відкривали вогонь по громадянину, ще й їздили на ОТЗ без номерного знаку. Я побачив та хотів допомогти громадянину на ,що співробітники ЗСУ відкрили вогонь по моїй автівці
Накладення санкцій або компенсацій: Зняття з посади даних осіб, та виплата моральної компенсації у вигляді 300.000 грн за ремонт транспортного засоба
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:27.04.25 15:43
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Номер телефону , електронна пошта: @ppnpuua((Телеграм))
Організація: ЗСУ
Детальний опис правопорушення: Громадяни порушуючи правила повісток, відкривали вогонь по громадянину, ще й їздили на ОТЗ без номерного знаку. Я побачив та хотів допомогти громадянину на ,що співробітники ЗСУ відкрили вогонь по моїй автівці
Накладення санкцій або компенсацій: Зняття з посади даних осіб, та виплата моральної компенсації у вигляді 300.000 грн за ремонт транспортного засоба
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Номер телефону , електронна пошта: @ppnpuua((Телеграм))