Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Єльдар Єльдарович, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Проявилось від працівників Національної Поліції М.Київ з номерами значків які я побачив "35119", "20061" а саме "перевищення службових повноважень"
Ще о 1:56 у мене в'їхала машина працівники НПУ нічого не зробили також і о 2:02 мене викинула людина з автівки та вдарила а працівники НПУ нічого також не робили
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
20.03.2026 р.
Шановний Єльдар Єльдарович!
Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з перевищення службових повноважень.
Переглянувши скаргу, яку ви Єльдар Єльдарович, залишили в заяві до прокуратури №171,
виношу такий вердикт: Ваша заява Відмовлена Ваша заява в прокуратуру вже на розгляді не потрібно писати її багато разів.
Генеральний Прокурор
Денис Бурмай Ваша заява Відмовлена Ваша заява в прокуратуру вже на розгляді не потрібно писати її багато разів.
Розглянувши заяву до прокуратури №171 від Єльдара Єльдаровича вона відмовлена.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.