Влад Бумер
Мій шлях — мої правила.
- Реєстрування
- 26 Гру 2023
- Дописи
- 203
- Реакції
- 108
- Бали
- 48
- Вік
- 15
Я, громадянин України Влад Бумер, подаю заяву до прокуратури на громадянина Адама Міцкевича та прошу перевірити наступні обставини і зробити відповідний висновок. Прошу у разі встановлення порушень застосувати санкції до відповідача згідно з чинним законодавством держави.
Організація:
Національна Поліція України (НПУ)
Детальний опис правопорушення:
28.06.2026 приблизно о (вкажи точний час) між мною та полковником НПУ Адамом Міцкевичем виник словесний конфлікт. Наступного дня він прибув разом із нарядом патрульної поліції, після чого, на мою думку, без законних підстав застосував до мене електрошоковий пристрій (тайзер) та кайданки.
Під час затримання я неодноразово запитував про причину таких дій, однак замість законного обґрунтування отримав відповідь, що це пов'язано з тим, що напередодні я "кинув його" та видалив особисте листування у приватних повідомленнях.
Також вважаю, що відповідач:
Організація:
Національна Поліція України (НПУ)
Детальний опис правопорушення:
28.06.2026 приблизно о (вкажи точний час) між мною та полковником НПУ Адамом Міцкевичем виник словесний конфлікт. Наступного дня він прибув разом із нарядом патрульної поліції, після чого, на мою думку, без законних підстав застосував до мене електрошоковий пристрій (тайзер) та кайданки.
Під час затримання я неодноразово запитував про причину таких дій, однак замість законного обґрунтування отримав відповідь, що це пов'язано з тим, що напередодні я "кинув його" та видалив особисте листування у приватних повідомленнях.
Також вважаю, що відповідач:
- перевищив свої службові повноваження;
- використав службовий автотранспорт НПУ не за службовим призначенням;
- допустив неналежне виконання службових обов'язків;
- спілкувався зі мною та іншими громадянами з використанням нецензурної лексики, що є неприпустимим для працівника правоохоронного органу.
Прошу прокуратуру перевірити законність його дій та надати їм правову оцінку.
Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу провести службову перевірку, притягнути винну особу до відповідальності згідно із законодавством держави та, у разі підтвердження порушень, застосувати дисциплінарні або інші передбачені законом санкції.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Відеозапис інциденту (посилання).
Прошу також вилучити записи з боді-камер працівників НПУ та журнал використання службового транспорту, якщо це можливо.
Дата і час інциденту:
(30.06.2026).
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: (посилання на ID: Картку)
Номер телефону: (6666-7)
Електронна пошта: ([email protected])
Discord/Telegram: (твій Discord - boomer_ya - @BoomerUkraineGta)
Доказ
Тайм-Коди
0:08 -Полковник ПОліції Прибув після чого вдарив тайзером коли я просто стояв без пояснення надягнув кайданки
0:25 - Взяв мене під руку коли садив в автівку сказав будеш знать як кидати Друзів
1:54 - Каже Грамодянину Тімочки Бумеру (Тімочка Закрий Свій Картавий Рот)
з 2:25 по 3:1 (тобто на цьому він зізнався що він це все зробив через тещо ми посварились за межами Служби тобто даний полковник використовував ресурси нпу в власних цілях)