Міллі Квінн
Отаман
- Реєстрування
- 19 Бер 2026
- Дописи
- 10
- Реакції
- 31
- Бали
- 18
Я, громадянка України Міллі Ангел, подаю заяву до прокуратури на громадянина Григорій Бондаренко, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача.
Організація СБУ:
Детальний опис правопорушення: Я виїзджала з парковки риболовного магазину, дана особа припаркувалась на парковці біля мене з порушенням правил ПДР. Коли я почала виїзджати з парковки дана особа виїхала на зустрічну полосу, тим самим перекрила рух. Після чого я виїхала на свою полосу та не втримала кермо особистого транспорту та спричинила ДТП з даною особою, після чого громадянин надав першу законну вимогу про зупинку, після чого я зупинилась але громодянин відкрив вогонь по колесам після чого підійшов до дверей водія з вогнепальною зброєю та прострелив вікно щоб витягти мене з автомобіля. Після затримання мені інкремінували статті:
Стаття 2. Посягання на життя державного чи громадського діяча:
Частина 1. Посягання на життя Президента України, Міністра МВС, Головного прокурора чи судді
Покарання: Караються позбавленням волі на строк від 2 до 5 років ув'язнення.
Будь-які докази на підтвердження правопорушення: тик
Дата і час інциденту: 15.04.26 приблизно о 17:40
До скарги до прокуратури додаю: нічого
Електронна копія ID-картки: тик
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд)) millikvin
Організація СБУ:
Детальний опис правопорушення: Я виїзджала з парковки риболовного магазину, дана особа припаркувалась на парковці біля мене з порушенням правил ПДР. Коли я почала виїзджати з парковки дана особа виїхала на зустрічну полосу, тим самим перекрила рух. Після чого я виїхала на свою полосу та не втримала кермо особистого транспорту та спричинила ДТП з даною особою, після чого громадянин надав першу законну вимогу про зупинку, після чого я зупинилась але громодянин відкрив вогонь по колесам після чого підійшов до дверей водія з вогнепальною зброєю та прострелив вікно щоб витягти мене з автомобіля. Після затримання мені інкремінували статті:
Стаття 2. Посягання на життя державного чи громадського діяча:
Частина 1. Посягання на життя Президента України, Міністра МВС, Головного прокурора чи судді
Покарання: Караються позбавленням волі на строк від 2 до 5 років ув'язнення.
Будь-які докази на підтвердження правопорушення: тик
Дата і час інциденту: 15.04.26 приблизно о 17:40
До скарги до прокуратури додаю: нічого
Електронна копія ID-картки: тик
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд)) millikvin