Схвалено Заява до прокуратури № 0087

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33

Я, Ян Булл, проживаю в місті Дніпро та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, підполковник поліції Денис Тимошик, яке на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, дії поліцейського який явно діяв поза статутом, та свідомо порушив Конституцію України.​

В неділю 23.11.2025, близько 07:09 я, громадянин Ян Булл рухався зі сторони гіпермаркету Епіцентр м. Київ в сторону автошколи м. Київ, та порушив ПДР, а саме здійснив проїзд на червоне світло світлофора, за що був оштрафований камерами автоматичної фіксації порушень ПДР. В цей момент за мною їхав екіпаж патрульної поліції який вчинив аналогічне порушення ПДР, і в подальшому зупинив мене. Не зважаючи на те що я вже отримав штраф за проїзд на червоне поліцейський виписав мені штраф знову, хоча при перевірці документів він повинен був бачити що штраф виданий камерами автоматичної фіксації присутній. На те що я наголосив що вже оштрафований за дане правопорушення поліцейський відповів "Мене це не цікавить". Також поліцейський не перевірив тех. паспорт транспортного засобу, що є порушенням процесуальних дій при перевірці особи яка порушила ПДР. Як докази надаю записи з відеореєстратора "Система 360°" мого транспортного засобу.​

Таким чином поліцейський Денис Тимошик здійснив свідоме порушення Конституції України, а саме "Розділ II. Права, свободи та обов'язки людини і громадянина", стаття 61 яка говорить "Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення."

Прошу звернути увагу на те, що поліцейський має високе звання і дії поліцейського підривають довіру суспільства до державних структур.

З повагою,​

Ян Булл​

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Заяву взято знову на розляд!

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
1764015930979.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі