Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, [Адвокат- Діма Хансен], проживаю в місті [Дніпро] та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення прав громадянин України Юрій Денем, яке, на мою думку, Порушив Кримінальний Кодекс України та Кримінально Процесуальний Кодекс. Я як Державний Адвокат приїхав на виклик від працівника НПУ,спочатку я заключив контракт що я буду захищати права мого клієнта,потім опираючись на статтю 16 пункт 2 Кримінально Процесуального Кодексу,я почав задавати питання працівнику НПУ,він невідповів на мої питання та спираючи на Статтю 17 пункт 2 Процесуального Кодексу України "Звільнити підозрюваного",він незахотів по моїй рекомендацій звільняти після чого ми викликали прокуратуру але вона недала відповідь.Тому прошу переглянути мою скаргу та згідно закону Кримінального Кодексу України видати наказаниє за "Службову недбалість".
[Детально викладіть обставини справи: Будівлі НПУ та кабінет Допиту в м.Київ. Я звертався до Прокуратури і не отримали належної реакції. Також надайте докази (
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.