Розглянуто Заява до прокуратури № 0091

Юля Пантера

Трансуха в 3 поколении
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
142
Реакції
92
Бали
88
Заява до прокуратури №[0091]

Я, громадянин України Матвій Пантера, подаю заяву до прокуратури на громадян невідомих працівників поліції та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (з особистих коштів відповідача).

Організація: Поліція Дніпро

Детальний опис правопорушення:

Мене було зупинено працівниками поліції без належної причини. Один із поліцейських, не представившись і не пред'явивши службового посвідчення, висунув незаконну вимогу повністю відкрити вікно автомобіля. Дотримуючись своїх прав, я частково відкрив вікно, але поліцейський наполягав на повному відкритті, не пояснюючи причин свого прохання. Його дії та вимоги були безпідставними і порушували мої права як громадянина.

Після цього, хоча вони й зачитали мені права (Міранду), до приїзду мого адвоката, поліцейські незаконно вилучили у мене петрушку італійського походження, призначену для особистого використання. Коли адвокат прибув, ми почали вирішувати ситуацію. але адвокат сталкер и вошел в анамалию и исчез под конец но оказалось он магическим образом оказался в мерии и ехал обратно и полицейские меня посадили без рекомендации адвоката .

Крім цього, працівники поліції незаконно вилучили у мене легальний бронежилет цивільного призначення та безпідставно ув'язнили мене на один рік. У зв’язку з цим я вимагаю компенсацію у розмірі 250 000 гривень з кожного поліцейського, який був причетний до цього інциденту, а також додатково 50 000 гривень за незаконне вилучення петрушки для приготування їжі та 50 000 гривень за вилучення мого бронежилету.

Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу накласти санкції на працівників поліції за незаконні дії та вимагати компенсацію за вилучення мого майна.

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

1. Відеозапис інциденту (якщо є)

Дата і час інциденту: [02.10.2024]

До скарги до прокуратури додаю: Я Итальянская пантеря ЛЯ пантеро

Електронна копія ID-картки: [гіперпосилання на ID-картку]
Номер телефону, електронна пошта: [Все в тг ]
Діскорд/Телеграм: [Paradones]

Останнє редагування:

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
photo_2024-10-03_16-26-57.jpg

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Снимок экрана (3659)-fotor-20241003175645.png
Снимок экрана (3656)-fotor-20241003173643.png

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі