Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, [Адвокат- Діма Хансен], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення працівників Норт Рейн та Денис Вальц , які, на мою думку, Порушили Кримінальний Кодекс України та Кримінально Процесуальний Кодекс. Я як Державний Адвокат приїхав на виклик склав угоду з кліентом як держ.адвокат потім спираючись на статтю 16 пункт 2 почав задавати питання працівникам,які ненадали правильної відповідь на на жодне моє питання.Потім коли я завершив процесуальні дії я надав рекомендацію, тобто вони 2 рази недали негативну відповідь зприводу звільення мого клієнта,тобто це порушення "Службова Недбалість" під час процесуальних дії було порушено Субординацію він співробітників,Укази про мою роботу,Сварку розводили. Тому прошу переглянути мою скаргу та згідно закону Кримінального Кодексу України видати покарання згідно чинного законодавства.
[Детально викладіть обставини справи: Будівлі НПУ та кабінет Допиту в м.Київ. Я звертався до Прокуратури і не отримали належної реакції. Також надайте докази ((
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.