Вузі Блейд
Потужний гравець | 04
- Реєстрування
- 14 Лис 2023
- Дописи
- 74
- Реакції
- 65
- Бали
- 33
Я, громадянин України Георгій Папаєвіч, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий з номером жетону 79841 та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ Д (Я так думаю)
Детальний опис правопорушення: Їхав собі по місту, зупинили мене на мості, можливо я щось порушив але не можу бути впевнений, оскількі причину зупинки мені не назвали. Витягли з авто, попросили надати паспорт, що я і зробив. Потім виявивши що у мене розшук 1.11 мені запропонували оплати штрафи або відсидіти і відпустили мене з богом. Нажаль мені так і не віддали паспорт, хотілось би його повернути собі.
Накладення санкцій або компенсацій: Притягнути до відповідальності, повернути мені паспорт, виплатити моральну компенсацію у розмірі 1-го мільйона гривень
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Посилання
Дата і час інциденту: 09.11.2024 о 15:00
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Надажаль немає що зараз сфотакти, бо викрали в мене. Код паспорту був - 43689
Номер телефону , електронна пошта, ((Телеграм - @K1rdS))
Організація: НПУ Д (Я так думаю)
Детальний опис правопорушення: Їхав собі по місту, зупинили мене на мості, можливо я щось порушив але не можу бути впевнений, оскількі причину зупинки мені не назвали. Витягли з авто, попросили надати паспорт, що я і зробив. Потім виявивши що у мене розшук 1.11 мені запропонували оплати штрафи або відсидіти і відпустили мене з богом. Нажаль мені так і не віддали паспорт, хотілось би його повернути собі.
Накладення санкцій або компенсацій: Притягнути до відповідальності, повернути мені паспорт, виплатити моральну компенсацію у розмірі 1-го мільйона гривень
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Посилання
Дата і час інциденту: 09.11.2024 о 15:00
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Надажаль немає що зараз сфотакти, бо викрали в мене. Код паспорту був - 43689
Номер телефону , електронна пошта, ((Телеграм - @K1rdS))