Розглянуто Заява до прокуратури № 149

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
Я, громадянка Ольга Вишньовська, подаю заяву до прокуратури на громадянина Владислав Грозний, Єгор Юрійович, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ К
Детальний опис правопорушення: Порушення закону України "Про правила функціонування та перетину блокпостів":

Стаття 7. Правила для спеціального транспорту
Безперешкодний проїзд через блокпости надається:
-транспортним засобам громадського призначення (автобуси, маршрутні таксі).

Працівники СБУ К не пропустили мене на роботі таксі а почали запитувати документи.

Стаття 4. Порядок розподілу особового складу
На кожній смузі руху повинна перебувати половина особового складу, що виїхала на блокпост, для рівномірного розподілу.
Як тільки я приїхала на БП-весь особовий склад, який був на БП перейшов на сторону де відбувались процесуальні дії зі мною.

Стаття 5. Повноваження співробітників блокпостів
Співробітникам заборонено:
Відкривати вогонь або наводити зброю, без вагомої на це причини;

Я побачивши порушення законодавства, відмовилась надавати свої документи, тому що вони до мене звертались як до Генерала НПУ К і знали моє ім'я. Але це не є підставою для того щоб відкривати вогонь по державному авто-таксі. Автомобіль був зламаний і задимівся+були прострелені колеса. Також мене поранили у руку. Докази поранення надаю до справи.

Порушувати субординацію, або ставитись чи спілкуватись без поваги до громад.
Владислав Грозний образив нас із Президентом, що можна почути на відеодоказі.

Стаття 9. Особливі санкції для правопорушень з боку посадових осіб
У разі порушення норм цього закону посадовими особами або співробітниками блокпостів, передбачаються дисциплінарні стягнення, включаючи догану, пониження в посаді або звільнення.
Притягнення до кримінальної або адміністративної відповідальності згідно законодавству України.

Є порушення від працівників СБУ К статті ККУ:
Стаття 39. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження

1. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 38 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину, -карається позбавленням волі на строк до 30 хв.
Стаття 98. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу
  1. Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається позбавленням волі до 30 хв.
  2. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається позбавленням волі до 50 хв.
  3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається позбавленням волі на строк від 50 хв до 120 хв.
  4. Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, вчинені організованою групою, - караються позбавленням волі на строк від 70 хв до 140 хв.
Прошу покарати не компетентних процівників, які продовжували проводити весь цей цирк, а не БП. Звільнити Полковника СБУ К Владислава Грозного та Підполковника Єгора Юрійовича відповідно до ККУ по статті :
Стаття 36. Державна зрада

Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, - карається позбавленням волі на строк від 50 хв до 110 хв, а також позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця.
Примітка: Президент у праві звільнити працівника з держ.організації відповідно до цієї статті.
Тому, що обстріл авто у якому знаходиться Президент, який являється гарантом Конституції та головою держави а також його дружина, яка є Генералом НПУ м. Києва є державною зрадою.

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: тут.
Дата і час інциденту: 18.02.2025
До скарги до прокуратури додаю: висновок лікаря тут.

Електронна копія ID-картки: тут.
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) 380 777 777 777

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,589
Реакції
1,093
Бали
253
1740066659434.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі