Розглянуто Заява до прокуратури № 157

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кривоніс

Шановний гравець
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
349
Реакції
40
Бали
73
Я, громадянин України [ІБорсук Володимир ]подаю заяву до прокуратури на громадянина[Ванька Третяк] , який є Молодший лейтенант НПУ К та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особових коштів відповідача).
Організація: НПУ К
Детальний опис правопорушення:

Я працював водієм таксі у вільний час виконував замовлення за маршрутом [М.Дніпро). Близько [22.50.11] я рухався у напрямку [М. Київ), коли мене зупинили для перевірки на блокпості. Після зупинки, коли я знаходився біля узбіччя, стався вистріл, внаслідок якого я отримав вогнепальне. поранення.
Подія сталася за таких обставин: [Раптово, без жодного попередження, почалася стрілянина у мій бік. Внаслідок цього я отримав кульове поранення в [Плечі). Я не мав при собі зброї, не виявляв агресії та не створював жодних загроз.).Та поламали мою машину
1. Провести розслідування обставин події.
2. Надати правову оцінку діям осіб, які могли спричинити моє поранення.
3. Встановити винних та притягнути їх до відповідальності відповідно до
законодавства України
Накладення санкцій або компенсацій:Моральна компенсація та поламана майно Хочу компенсацію
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
До жалоби до прокуратури додаю: висновок лікаря. Дата і час інциденту:23.02.2025 22.50.11
Електронна копія ID-картки: Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) maxim202314 +380 985 866 167

Останнє редагування:

Нікіта Косенко

Премьєр Міністр | Північна Україна
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
161
Реакції
143
Бали
48
1000478713.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі