Відмовлено Заява до прокуратури № 265

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
Я, громадянинка України Лія Цезар, подаю заяву до прокуратури на групу громадян Джеймс Мороз, Кирило Сміт та Даня Вишньовський.

ПРОШУ відкрити кримінальне провадження на підставі нижче викладених обставин.

Накладення санкцій або компенсацій: прошу накласти санкції або дати догану чи зняти даних осіб з вищих посад за перевищення службових повноважень та зловживання ними.

Організація: НПУ

Детальний опис правопорушення: 04.11.2025 близько з 17:40 по 18:05 я і мій чоловік грали в страйк. Не встигла вийти зі страйку, як працівники нпу вже стояли навколо мене та вдягли кайданки, питаючи на підставі чого мене затримано, відповідь я не отримала. На данний момент особистість вони мою не встановили. Розшуку в мене не було
Потім коли мене завели в НПУ, почали вішати мені не зрозумілі статті. І розповідати про захват блок поста який відбувався 03.11.2025 о 20:50. Не було надано ніяких доказів, що ми були на блок посту. І взагалі в той час я була в епіцентрі. А данні гравці перевищуючи свої повноваження, не зрозуміло як мене знайшли, також не зрозуміло як індифікували мою особистість

як на блок посту так і на страйку, не бачивши і не знаючи де я можу бути.

Прошу вилучити копію повного відеозапису з боді камер у співробітників, як вони мене знайшли, на той момент ні одної статті, розшуку в мене не було, та як вони мене могли індифікувати хто я і чим я займаюсь і звідки зʼявилась підозра що я саме та людина, яка треба . Доказ затримання: Відео

Тайм коди: 0.9 - завели в нпу
Від 0.37 до кінця - порушення процесуальних дій

До скарги до прокуратури додаю:
Електрона копія ID-картки: Копія

Контактна інформація: діскорд Lia_3009

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
429
Реакції
664
Бали
153
1762442027991.png
1762442003900.png

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
429
Реакції
664
Бали
153
Також, хочу додати:

Матеріали справи - засекречено.
Тим паче, вас не було обвинувачено у терористичному акті, в вашій ситуації - захоплення БП (З цим ви можете ознайомитись тут)
Сьогодні, я вам надав вичерпну відповідь, під час перевезення вас до ІТТ, тому ваше повторне звернення дивне.
Сьогодні зв'яжусь з паном прокурором для передачі йому доказової бази.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Також, хочу додати:

Матеріали справи - засекречено.
Тим паче, вас не було обвинувачено у терористичному акті, в вашій ситуації - захоплення БП (З цим ви можете ознайомитись тут)
Сьогодні, я вам надав вичерпну відповідь, під час перевезення вас до ІТТ, тому ваше повторне звернення дивне.
Сьогодні зв'яжусь з паном прокурором для передачі йому доказової бази.
а вас нічого не смущає що наказ був створений 06.11.2025 в 16:12 , а затримання відбувалося 04.11.2025???)
і тим більше перевірте документи чи там немає підробки , наприклад чи не міняли дату створення документу

Сергій Дегтярьов

Мы пришли — своё вернём, кошмар ваш оживим! | ꑭ
Активний гравець
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
608
Реакції
577
Бали
113
а вас нічого не смущає що наказ був створений 06.11.2025 в 16:12 , а затримання відбувалося 04.11.2025???)
і тим більше перевірте документи чи там немає підробки , наприклад чи не міняли дату створення документу

04.11.2025 року відбулося затримання в підозрі вчинення кримінального правопорушення передбаченого статтями 36.1, 74.1 Кримінального кодексу України, під час перевірки було виявлено ім'я Лія Цезар, дана особа являється лідером угрупування OMEGA, по оперативній інформації від розвідувальної агентури. Під час проведення обшуку були виявлені незаконні речі що ПІДТВЕРДИЛО злочинне угруповання.

Сергій Дегтярьов

Мы пришли — своё вернём, кошмар ваш оживим! | ꑭ
Активний гравець
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
608
Реакції
577
Бали
113
Після денної перевірки був викладений наказ.

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
429
Реакції
664
Бали
153
1762450251154.png

Хто вам взагалі сказав, що наказ було написано 06.11?
Ви аби так писали, як фантазуєте.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
04.11.2025 року відбулося затримання в підозрі вчинення кримінального правопорушення передбаченого статтями 36.1, 74.1 Кримінального кодексу України, під час перевірки було виявлено ім'я Лія Цезар, дана особа являється лідером угрупування OMEGA, по оперативній інформації від розвідувальної агентури. Під час проведення обшуку були виявлені незаконні речі що ПІДТВЕРДИЛО злочинне угруповання.
Цитую " Під час проведення обшуку були виявлені незаконні речі що ПІДТВЕРДИЛО злочинне угруповання." навіщо ви обманюєте що 04.11.2025 проводили обшук???

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,606
Реакції
1,098
Бали
253
Відмовлено!
Переглянувши відео записи кожного з присутніх на процесуальних діях, готовий вам пояснити причину відмову.

Не встигла вийти зі страйку, як працівники нпу вже стояли навколо мене та вдягли кайданки, питаючи на підставі чого мене затримано, відповідь я не отримала.​
Працівники ДВБ отримали інформацію про приблизне місцезнаходження. Після чого вони чекали приблизно 5 хвилин та зі страйку вийшли Ви. Вас затримали по ознакам, які були надані впровадженою людиною в угрупування. Та після затримання для вашої безпеки процесуальні дії були переміщенні до ГУНП м. Харків.
На данний момент особистість вони мою не встановили. Розшуку в мене не було​
Вашу особу індифікували після заведення у кімнату допиту та підтвердили вашу особистість.
Потім коли мене завели в НПУ, почали вішати мені не зрозумілі статті.​
Вас на той момент тільки підозрювали у вчиненні цих статтей, а не як не "вішали". Також вам роз'яснили кожну із статтей, яку підозрювали.
І розповідати про захват блок поста який відбувався 03.11.2025 о 20:50.​
Як мені пояснили працівники ДВБ, на той момент вони думали, що на відео записі нападу на блок пост, вас було видно. Але після повторного перегляду вас вже не було видно на скоєнні нападу на блок пост, тому данна підозра з вас буде знята.
Не було надано ніяких доказів, що ми були на блок посту.​
Докази являлися засекречиними та ваш факт порушення не був зафіксований.
А данні гравці перевищуючи свої повноваження, не зрозуміло як мене знайшли, також не зрозуміло як індифікували мою особистість​
Не зовсім зрозуміла ваше формулювання вислову "гравці", але це не суть важливо. Так як вашу особу було індифіковано за зовнішніми ознаками, а згодом підтвердилася ваша особистість. Стосовно вашого місцезнаходження була надана відповідь вище.

Зачинено!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі