Відмовлено Заява до прокуратури №00062

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33
Заява до прокуратури №00062
Я, громадянин України Вася Потапенко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Олександ Сокол та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідача .

Організація: Громадянин
Детальний опис правопорушення:

Я прибув з метою придбання трьох мікросхем вартістю 900 000 грн. Під час здійснення переказу коштів у банківському додатку я припустився помилки та випадково надіслав гроші не тій особі.

Замість отримувача, якому я мав переказати кошти — Денису Вілсону, у додатку було зазначено, що переказ здійснено на ім’я Олександра Сокола.

Таким чином, кошти були помилково зараховані іншій особі. Останні шість цифр банківської картки отримувача (Олександра Сокола): 237734.

Прошу вжити заходів щодо блокування рахунку зазначеної особи до повного повернення коштів, а також зобов’язати її здійснити повернення помилково перерахованих грошових коштів.

Накладення санкцій або компенсацій: Повернення моїх грошей а саме 900 000 грн на мою карту 114712
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:23.04.2026 12:01
До скарги до прокуратури додаю: тик , тик

Електронна копія ID-картки: тик
Номер телефону , електронна пошта: дс anton_2888989

Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
38
Реакції
31
Бали
63
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА
ПОВІДОМЛЯЄ:
З викладених у заяві обставин вбачається, що переказ коштів був здійснений помилково самим заявником під час проведення банківської операції. На даному етапі ознак прямого кримінального правопорушення з боку отримувача коштів не встановлено.Вам потрібно зв*язатись з особою та під запис потребувати повернення коштів у випадку якщо особа не захоче повертати кошти писати заяву сюди за фактом незаконного привласнення.
//by Мужило

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі