Схвалено Заява до прокуратури №0013

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,074
Реакції
724
Бали
253
Окружний Суд [PNG].png

Заява №0013
Я, Ілля Репецький, перебуваю на посаді окружний суддя, 08.02.2025 о 22:05 їздив по лівому берегу міста Дніпро та побачив працівника НПУ м.Дніпро Богдан Видерко як він перевозив працівника СБУ та звичайного громадянина у Службовому Транспортному Засобі (СТЗ) без світло-звукавих маячків, я проїхав за ними та побачив як працівник НПУ м.Дніпро проїхав на червоне світло, я проїхав за ним та побачив що працівник НПУ м.Дніпро збив людину та продовжив рух, після чого увімкнув світло-звукавих маячків та надав наказ притиснутись до узбіччя, я почав виконувати його, як працівник НПУ м.Дніпро вибіг з авто та почав кричати мені зупинитись і без попереджень відкрив вогонь по моїм колесам, я вибіг з авто та почав просити його посвідчення для встановлення його особи, після того, як я встановив особу працівника НПУ м.Дніпро я наказав його сісти до мене в авто для того щоб проїхати до Президента на розмову.
Тим Самим Працівник НПУ м.Дніпро Богдан Видерко порушив:

Кримінальний Кодекс України
Стаття 24. Державна зрада.
Стаття 37. Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані.
Стаття 98. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.
Стаття 100. Службова недбалість.
Кодекс України Про Адміністративні Правопорушення
Стаття 13. Винуватець ДТП.
Стаття 16. Проїзд на червоне світло.
Статут НПУ
1.1 Заборонено порушувати законодавство України.
2.7 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.
2.15 Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав.
2.20 Заборонено піддавати зниженню репутації органів Національної Поліції України.
2.22 Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику НПУ.

Докази
Відео з боді камери
09.02.2025
Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223
Емблема_Офісу_Генерального_прокурора.jpg

Місто Київ
09.02.2025
Я, Генеральний Прокурор - Матвій Невілі, повідомляю що роглянувши ваш позов та всі докази, дійшов до рішення, почати досудове розслідування з подальшим відкриттям кримінального проваадження на громадянина Богдан Видерко, у підозрі вчиненому Кримінальному злочині передбаченгого статтями 24; 37; 98; 100; ККУ та статтею 13 та 16 АКУ

Генеральнй Прокурор
Матвій Невілі
Підпис:
OnlineSignatures.net-759-M Nevi .png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі