Схвалено Заява до прокуратури №0014

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,074
Реакції
724
Бали
253
Окружний Суд [PNG].png

Заява №0014

Я, Ілля Репецький, перебуваю на посаді окружний суддя, 08.02.2025 о 22:15 покликав працівника НПУ м.Дніпро Богдан Ведерко на розмову з Президентом, та я побачив як Стас Кліщ стоїть біля Президента, коли Стас Кліщ побачив мене він почав не адекватно себе поводити та порушувати субординацію до мене та не адекватно себе поводити, я зрозумів що з даною людиною немає сенсу розмовляти та я покликав Президента та Богдана Ведерко до кабінету Президента, на що ми почули "Богдан не іди туди", Я та Президент зробив прямий наказ Богдану Ведерко він проігнорував накази, коли Президент Андрій Репецький зайшов до свого кабінету підійшов Капітан НПУ м.Дніпро Петя Коваленко та також почав порушувати Субординацію до Президента, Андрій Репецький підвищив тон від цієї наглості, в свою чергу підняв тон Стас Кліщ та Петя Коваленко, Петя Коваленко сказав фразу "Ви що псіхбалиний", "Президент під Наркотой", "Снюс закинув під губой та пішов", коли Президент вийшов з кабінету для того, щоб запитати чи хтось бажає розмовляти з ним Петя Коваленко сказав "Ви нашого працівника відпустили - значить все", прошу зауважити що Стас Кліщ прямо погрожував мені під час закінчення діалогу, а саме він сказав "Ілля, ще раз я побачу що ти робиш так - я не знаю що з тобою зроблю".

Докази
Відео з боді камери

09.02.2025
Підпис:
Підпис.png

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223
Емблема_Офісу_Генерального_прокурора.jpg
Місто Київ
09.02.2025

Я, Генеральний прокурор - Матвій Невілі, повідомляю розглянувши ваш позов та всі докази, дійшов до рішення, що працівника НПУ м. Дніпра Стаса Кліща буде звільнено із НПУ Д по причині "Втрата Довіри + ЗЧС 90 днів.", також співробітник НПУ Д Пєтя Коваленко отримає два дисциплінарних стягнення (догана) за порушення Статуту НПУ, а саме 2.22 та 2.11, та понижання на -1 звання.

Генеральний Прокурор
Матвій Невілі
Підпис:
OnlineSignatures.net-759-M Nevi .png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі