- Реєстрування
- 14 Лип 2024
- Дописи
- 2,074
- Реакції
- 724
- Бали
- 253
Заява №0014
Я, Ілля Репецький, перебуваю на посаді окружний суддя, 08.02.2025 о 22:15 покликав працівника НПУ м.Дніпро Богдан Ведерко на розмову з Президентом, та я побачив як Стас Кліщ стоїть біля Президента, коли Стас Кліщ побачив мене він почав не адекватно себе поводити та порушувати субординацію до мене та не адекватно себе поводити, я зрозумів що з даною людиною немає сенсу розмовляти та я покликав Президента та Богдана Ведерко до кабінету Президента, на що ми почули "Богдан не іди туди", Я та Президент зробив прямий наказ Богдану Ведерко він проігнорував накази, коли Президент Андрій Репецький зайшов до свого кабінету підійшов Капітан НПУ м.Дніпро Петя Коваленко та також почав порушувати Субординацію до Президента, Андрій Репецький підвищив тон від цієї наглості, в свою чергу підняв тон Стас Кліщ та Петя Коваленко, Петя Коваленко сказав фразу "Ви що псіхбалиний", "Президент під Наркотой", "Снюс закинув під губой та пішов", коли Президент вийшов з кабінету для того, щоб запитати чи хтось бажає розмовляти з ним Петя Коваленко сказав "Ви нашого працівника відпустили - значить все", прошу зауважити що Стас Кліщ прямо погрожував мені під час закінчення діалогу, а саме він сказав "Ілля, ще раз я побачу що ти робиш так - я не знаю що з тобою зроблю".
Докази
Відео з боді камери09.02.2025
Підпис:
Підпис: