Надія Уайт
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Кві 2025
- Дописи
- 92
- Реакції
- 95
- Бали
- 73
Назва теми: Заява до прокуратури №0015
Я, громадянинка України Надія Уайт, подаю заяву до прокуратури на громадянина Максим Басов та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
Накладення санкцій або компенсацій: -
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 29.11.2025 - 22:47
До скарги до прокуратури додаю: Копія запису з відеореєстратора
Я, громадянинка України Надія Уайт, подаю заяву до прокуратури на громадянина Максим Басов та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
- 29 листопада приблизно о 22:47 , я , Надія Уайт рухалась на своєму автомобілі у напрямку Станції Технічного Обслуговування , адже моє авто мало значні пошкодження кузову . Не доїхавши до мосту мене зупинив працівник НПУ, підставою було те що в мене були пошкодження авто , але , працівник НПУ чогось вирішив мене не повідомляти про те що , згідно ст.18 ЗУ про НПУ він веде фото-відео фіксацію нашої розмови , також , не повідомив згідно якої статті потребує мої документи ,а саме , ст.15 ЗУ про НПУ. В ході розмови працівник НПУ постійно щось бормотав собі під ніс і в мене склалося враження що він трохи в хворобливому стані на службі , бо коли я намагалася вести з ним розмову він або мовчав або казав щось незрозуміле. Приблизно о 22:49 під'їхало червоне авто з порушенням ПДР і поліцейський не зробив їм зауваження про зупинку у не встановленому місці зі створенням аварійної ситуації і почав вести з ними розмову повністю ігноруючи факт проведення процесуальних дій зі мною. Я задавала питання неодноразово працівнику НПУ чи можу я їхати ? Чи буде складено адмін.протокол за фактом порушення ? - На що він повністю проігнорував мене та почав займатися своїми справами , тим самим забираючи в мене мій особистий дорогоцінний час.
- Є підозри вважати що працівник НПУ порушив наступні статті : Стаття 43ККУ. Зловживання владою або службовим становищем: Частина 1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб Покарання: Караються позбавленням волі на строк від 2 до 4 років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 місяців або без такого. Стаття 46ККУ. Службова недбалість: Частина 1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб Покарання: Караються штрафом у розмірі від 100000 до 250000 гривень або позбавленням волі на строк від 1 до 2 років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 місяців. - адже він мене зупинив , почав вести певні дії , а потім не пояснюючи нічого пішов собі далі , тим самим поставивши мене в ступор і розгубленість та наніс мені моральну травму.
Накладення санкцій або компенсацій: -
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 29.11.2025 - 22:47
До скарги до прокуратури додаю: Копія запису з відеореєстратора