На розгляді Заява до прокуратури №002

Гліб Літсман

Активний
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
34
Реакції
5
Бали
13
Заява №002

Я, [Гліб Літсман], проживаю у місті [Київ] та є громадянином України.

Цією заявою повідомляю про можливе порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке потребує перевірки органами прокуратури.

Суть порушення: (Короткий опис ситуації) Їхав за правилами, нікого не чіпав. Раптом мене зупинили працівники СБУ. Я увімкнув боді-камеру, після чого розпочалася розмова. Через деякий час під'їхала людина на мотоциклі та почала мене бити. Працівники СБУ не затримали цю особу, натомість затримали мене, стверджуючи, що це я її побив. Пізніше під'їхала інша людина, щоб допомогти мені, оскільки я був травмований. Однак та сама особа на мотоциклі, яка напала на мене, вбила людину, що намагалася мені допомогти. Незважаючи на це, працівники СБУ її не затримали. Після цього мені почав допомагати інший громадянин, але працівники СБУ завдали мені тілесних ушкоджень, унаслідок чого я потрапив до лікарні. Також працівники СБУ порушили вимоги КПК України, оскільки після мого затримання не роз'яснили мені мої права (правило Міранди), а одразу викликали МОЗ для фіксації побоїв у людини, яку я нібито побив.

Обставини події: (Детальний виклад: час, місце, дії осіб, факти)4.06.2026 13:30 біля НПУ київа

Додаткова інформація: (Чи були звернення до інших органів, результати) Ні

Компенсація: (Якщо були завданні збитки, зазначте сумму для компенсування) компенсацію у виді 1.000.000 грн, ці кошти підуть на вилікування тяжки операції та на пхиголога, щоб вилікувати травми які причили працівники СБУ

Міра покарання: (ваша пропозиція щодо покарання у разі виявлення порушення)Працівників СБУ звільнити, громодянина який вбив любдуни посадити

Докази: (Посилання або перелік матеріалів)

Джейкоб Ярмак

Генеральний Прокурор | 07
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
36
Реакції
5
Бали
13
1780609434058.png

1780609444213.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі