Джейсон Родаріо
Раніше було краще
- Реєстрування
- 5 Сер 2022
- Дописи
- 134
- Реакції
- 34
- Бали
- 31
Я, громадянин України [Джейсон Родаріо], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Юсуф Узун] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб за рахунок особистих коштів відповідача.
Організація: Національна Поліція України (НПУ) м.Київ
Детальний опис правопорушення:
Я був затриманий працівником поліції. Під час проведення процесуальних дій працівник Національної поліції України, який за сумісництвом є напарником працівника, що здійснював моє затримання, безпосередньо в кабінеті, де проводилися процесуальні дії, почав вживати алкогольні напої в робочий час, що є грубим порушенням Статуту Національної поліції України.
Прошу провести службове розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності.
Накладення санкцій або компенсацій:
Вимагаю, щоб до даного працівника було застосовано дисциплінарне стягнення: мінімально — оголошення догани, максимально — звільнення з органів Національної поліції України.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 17.01.2026
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Клікабельно
Організація: Національна Поліція України (НПУ) м.Київ
Детальний опис правопорушення:
Я був затриманий працівником поліції. Під час проведення процесуальних дій працівник Національної поліції України, який за сумісництвом є напарником працівника, що здійснював моє затримання, безпосередньо в кабінеті, де проводилися процесуальні дії, почав вживати алкогольні напої в робочий час, що є грубим порушенням Статуту Національної поліції України.
Прошу провести службове розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності.
Накладення санкцій або компенсацій:
Вимагаю, щоб до даного працівника було застосовано дисциплінарне стягнення: мінімально — оголошення догани, максимально — звільнення з органів Національної поліції України.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 17.01.2026
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Клікабельно