Сантьяго Блэйз
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Сер 2023
- Дописи
- 13
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Я, громадянин України [Сантьяго Блэйз], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Кепі Жучков, Тайлер Хомс] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація: СБУ К
Детальний опис правопорушення:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Я написав у міжфракцію "СБУ до зв'язок. Вони відповіли і дозволили приїхати до них на розмову. Я приїжджаю, і цей сів Ліва. Тайлер Хомс не просить посвідчення особи чи паспорта до мене. Врешті-решт, він каже, що вийдіть з червоної зони. Стріляє на мене тайзером без рп. Він також одягає наручники без рп. Потім він дає посвідчення особи без рп. Потім Кепі Жучков підходить і видає штраф без рп.
Дата і час інциденту: 2024/05/09/18:24
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону та електронна пошта: [email protected]
Дата і час подачі електронної скарги: 9.05.19:03
Підпис: Santiago
Організація: СБУ К
Детальний опис правопорушення:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Я написав у міжфракцію "СБУ до зв'язок. Вони відповіли і дозволили приїхати до них на розмову. Я приїжджаю, і цей сів Ліва. Тайлер Хомс не просить посвідчення особи чи паспорта до мене. Врешті-решт, він каже, що вийдіть з червоної зони. Стріляє на мене тайзером без рп. Він також одягає наручники без рп. Потім він дає посвідчення особи без рп. Потім Кепі Жучков підходить і видає штраф без рп.
Дата і час інциденту: 2024/05/09/18:24
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону та електронна пошта: [email protected]
Дата і час подачі електронної скарги: 9.05.19:03
Підпис: Santiago