Артем Бандерівський
BARINOV в ♥️.
- Реєстрування
- 24 Січ 2023
- Дописи
- 169
- Реакції
- 121
- Бали
- 48
Я, громадянин України Артем Бандерівський, подаю заяву до прокуратури на працівників НПУ Сергія Калістро, Юрій Задверняк, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідачів.
Організація: Національна Поліція України (НПУ) м.Київ
Детальний опис правопорушення:
Приватний адвокат України, Артем Бандерівський.
Я проводив адвокатську діяльність на території НПУ. Працівник НПУ зі службовим жетоном №165096 за наказом Полковника Сергія Калістро висунув НЕЗАКОНУ вимогу(0:32-0:35 ч2) покинути територію ГУ. Після цього Полковник вчинив обмеження волі та застосував фізичну силу(1:00-1:38 ч2), щоб вигнати мене в хол, при тому що я повідомив працівників, що є приватним адвокатом.
Після цього мене вивели в хол, запросили посвідчення та НЕ повернули його мені назад(1:41-∞∞:∞∞), стверджуючи, що воно у мене. Після викрадення ліцензії в дискусію втрутився полковник Юрій Задверняк(0:10-2:29ч3) та з грубими порушеннями субординації приєднався до розмови. Полковник поліції , який звідкись упізнав мене(0:10-2:29ч3), хоча я був у масці, звернувся до мене зі словами:
Цитую слова даного полковника:
«Ай, Артемчику ти мій. Що ж ви знову прийшли адвокатську діяльність робити? Я ж казав, ви не будете її тут робити. У ваших діях вбачаються ознаки дисциплінарного правопорушення. До побачення». (0:36-0:46 ч 3)
Після цього він сам заперечував свої слова
Прошу провести службове розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності.
Накладення санкцій або компенсацій:
Вимагаю, щоб до даного працівника було застосовано дисциплінарне стягнення: мінімально — оголошення догани, максимально — звільнення з органів Національної поліції України.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Частина 1. Пропуск у ГУ з порушеннями
Частина 2
Частина 3
Частина 4
Дата і час інциденту: 20.01.2026
Організація: Національна Поліція України (НПУ) м.Київ
Детальний опис правопорушення:
Приватний адвокат України, Артем Бандерівський.
Я проводив адвокатську діяльність на території НПУ. Працівник НПУ зі службовим жетоном №165096 за наказом Полковника Сергія Калістро висунув НЕЗАКОНУ вимогу(0:32-0:35 ч2) покинути територію ГУ. Після цього Полковник вчинив обмеження волі та застосував фізичну силу(1:00-1:38 ч2), щоб вигнати мене в хол, при тому що я повідомив працівників, що є приватним адвокатом.
Після цього мене вивели в хол, запросили посвідчення та НЕ повернули його мені назад(1:41-∞∞:∞∞), стверджуючи, що воно у мене. Після викрадення ліцензії в дискусію втрутився полковник Юрій Задверняк(0:10-2:29ч3) та з грубими порушеннями субординації приєднався до розмови. Полковник поліції , який звідкись упізнав мене(0:10-2:29ч3), хоча я був у масці, звернувся до мене зі словами:
Цитую слова даного полковника:
«Ай, Артемчику ти мій. Що ж ви знову прийшли адвокатську діяльність робити? Я ж казав, ви не будете її тут робити. У ваших діях вбачаються ознаки дисциплінарного правопорушення. До побачення». (0:36-0:46 ч 3)
Після цього він сам заперечував свої слова
Прошу провести службове розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності.
Накладення санкцій або компенсацій:
Вимагаю, щоб до даного працівника було застосовано дисциплінарне стягнення: мінімально — оголошення догани, максимально — звільнення з органів Національної поліції України.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Частина 1. Пропуск у ГУ з порушеннями
Частина 2
Частина 3
Частина 4
Дата і час інциденту: 20.01.2026