Схвалено Заява до прокуратури №0027

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лукас Золото

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
659
Реакції
406
Бали
68

Заява №0027

Я, [Лукас Золото], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення кримінального кодексу, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, порушення статті ККУ.​

Я Генерал НПУ м.Київ Лукас Золото , повідомляю вам про те що Молодший Лейтенант НПУ м.Дніпра Олександр Абсолют , Олександр Абсолют порушив статтю ККУ, а саме стаття 78 - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів. 13.02.2025 під час того як працівник НПУ м.Дніпро пройшов експрес тест в МОЗ м.Дніпро на наркотичне сп'яніння, тест був позитивний. Прошу від вас Пане Матвій Невілі надати дозвіл, а саме відкрити кримінальне провадження на працівника НПУ м.Дніпро Олександра Абсолюта, кримінальне провадження буде відкрито підрозділом ГСУ НПУ м.Київ.​

З повагою, Лукас Золото​

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223
Емблема_Офісу_Генерального_прокурора.jpg

місто Київ,
14.02.2025​

Шановний Лукас Золото!

Вашу заяву від 13.02.2025 щодо можливого порушення ст. 78 Кримінального Кодексу України громадяном Олександром Апсолютом розглянуто.

Я Генеральний прокурор - Матвій Невілі, повідомляю що розгялнувши ваш позов та всі докази, дійшов рішення, надати всі повноваження ГСУ міста Київ на проведення слідчих дій та відкриття кримінальної срави. Про всі дії та проблеми повідомляти особисто мені.

Генеральний Прокурор
Матвій Невілі
Підпис:
OnlineSignatures.net-759-M Nevi .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі