| Микола Харальд |
Я легенда 04 серверу...
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 65
- Реакції
- 20
- Бали
- 53
Я, громадянин України Микола Флуррі, подаю заяву до прокуратури на громадянина Джиммі Тюльпана та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація:Моя, СБУ його ЗСУ
Детальний опис правопорушення:В нас був БП спільно з ЗСУ, я одразу попередив свого Генерала та всіх співробітників СБУ,ЗСУ що я буду їздити на своєму авто щоб затримувати правопорушників які об'їжали БП, я поїхав за один із Правопорушників, та в мене почав стріляти Джиммі Тюльпан, я до нього під'їжаю та кажу навіщо ви по мені стріляти Після чого отримую фразу "Я тебе взагалі міг за***шити поняв? І зі своїми доганами, скаргами іди поплачся я не знаю, Санта Клаусу"
Дата і час інциденту: 26.05.2024, 15:35
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Номер телефону та електронна пошта:+4 735 861
Дата і час подачі електронної скарги: 26.05.2024
Підпис:
Організація:Моя, СБУ його ЗСУ
Детальний опис правопорушення:В нас був БП спільно з ЗСУ, я одразу попередив свого Генерала та всіх співробітників СБУ,ЗСУ що я буду їздити на своєму авто щоб затримувати правопорушників які об'їжали БП, я поїхав за один із Правопорушників, та в мене почав стріляти Джиммі Тюльпан, я до нього під'їжаю та кажу навіщо ви по мені стріляти Після чого отримую фразу "Я тебе взагалі міг за***шити поняв? І зі своїми доганами, скаргами іди поплачся я не знаю, Санта Клаусу"
Дата і час інциденту: 26.05.2024, 15:35
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Номер телефону та електронна пошта:+4 735 861
Дата і час подачі електронної скарги: 26.05.2024
Підпис: