Схвалено Заява до прокуратури №0033

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Заява №0033

Я, [Андрій Репецький], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення кримінального кодексу, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, порушення статті 126.1 ККУ.

Я Президент України Андрій Репецький, повідомляю вам про те що громадяни Подільського краю Ваня Авторитетов, порушив стаття ККУ, а саме стаття 126.1 - не сплата податків або платежів. Ваня Авторитетов невідомого року народження незареєстрував свій бізнес протягом 2 місяців. Особа була передана на блокування рахунку, але навіть при цих обставинах подаки він не платить. Я подаю даний позов тому, що особа не сплатив податки в встановлений час, а саме з 06.01.2025 - 11.01.2025. Прошу від вас відкриття кримінального провадження та відповідного покарання.

Докази - тик.

Також його бізнес був опечатаний та закритий - Докази.

З повагою, Андрій Репецький

підпис.png

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223
Емблема_Офісу_Генерального_прокурора.jpg

Місто Київ,
23.02.2025
Шановний Андрій Репецький!

Вашу заяву від 23.02.2025 щодо можливого порушення ст.126.1 Кримінального Кодексу України громадяном Ванею Авторитетовим розглянуто.

На підставі ст.6 Закону про "Прокуратуру" до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення. Відкрито кримінальне провадження №0096. Досудове розслідування здійснюється Генеральною прокуратурою України.

Про хід та результати розслідування Вас буде повідомлено у встановлені законом строки.
З повагою,
Матвій Невілі

Генеральний прокурор України!
Підпис:
OnlineSignatures.net-759-M Nevi .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі