Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, [Андрій Репецький], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення кримінального кодексу, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, порушення статті 126.3 ККУ.
Я Президент України Андрій Репецький, повідомляю вам про те що громадяни Подільського краю Гатило Хард, порушив стаття ККУ, а саме стаття 126.3 - Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені особою, раніше судимою за ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), або якщо вони призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах.Раніше даний громадянин вже був судимий, але змінив своє прізвище та ім*я, раніше він був Мага Флурі - кримінальна спрва 0.027. Наразі вже він як Гатило Хард невідомого року народження незареєстрував свій бізнес протягом 2 місяців. Особа була передана на блокування рахунку, але навіть при цих обставинах подаки він не платить. Я подаю даний позов тому, що особа не сплатив податки в встановлений час, а саме з 06.01.2025 - 11.01.2025. Прошу від вас відкриття кримінального провадження та відповідного покарання.
Вашу заяву від 23.02.2025 щодо можливого порушення ст.126.3 Кримінального Кодексу України громадяном Гатилом Хард розглянуто.
На підставі ст.6 Закону про "Прокуратуру" до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення. Відкрито кримінальне провадження №0097. Досудове розслідування здійснюється Генеральною прокуратурою України.
Про хід та результати розслідування Вас буде повідомлено у встановлені законом строки.
З повагою, Матвій Невілі Генеральний прокурор України!
Підпис:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.