Відмовлено Заява до прокуратури №0034

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Добкін

Шановний гравець
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
60
Реакції
36
Бали
23
Я, громадянин України Міша Добкін, подаю заяву до прокуратури на працівників НПУ саша Долар та ростислав Долар, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідачів.
Організація: Національна Поліція України (НПУ) м.Київ

Детальний опис правопорушення:
Клан VOLKOV, Міша Добкін.
Повертаючись додому з лівого берега м. Києва на правий берег, помітив що за мною було почате переслідування, проте не було зрозуміло яким чином та хто саме його здійснив бо поруч біля мене нікого не було в полі зору(200-300м), міні-мапа також цьому є підтвердження. Звичайно, не реагуючи на це я поїхав далі в ту ж сторону яку і планував, невдовзі вони відкрили вогонь по авто а також вбили мене, після чого я автоматично потрапив у ДКВС на 90 хвилин.

Прошу провести службове розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності. Вважаю, що вони перевищили свої службові обов'язки та застосовували їх до громадян задовольняючи свої власні потреби. Це не перший випадок коли я стикаюсь із даними працівниками НПУ які систематично порушують статут НПУ.

Накладення санкцій або компенсацій:
Вимагаю, щоб до даних працівників було застосовано покарання, а саме: звільнення з органів Національної поліції України, притягнути даних осіб до кримінальної відповідальності згідно встановленому законом порядку. Прошу також прокуратуру про компенсацію у розмірі 1 000 000 грн за завдані збитки автомобілю та здоров'ю.

Дата і час інциденту: приблизно о 02:51 04.02.2026
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

тут
Електронна копія ID-картки:
тут

Рома Блант

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
162
Реакції
74
Бали
33
Закрито за проханням автора!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі