Схвалено Заява до прокуратури №0036

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,328
Реакції
674
Бали
253
Я, громадянин України Кіріл Гросман, подаю заяву до прокуратури на працівника поліції з номерним жетоном #241661 та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. 08.02.2026 року працівник поліції безпідставно запросив документи на авто, не представився, направляв тайзер без причини на мене, коли я вийшов з магазину зброї. Надавши техпаспорт, безпідставно працівник поліції перевірив техпаспорт та намагався викрасти автомобіль марки "BMW XM 2024" з вінілом у фіолетовому кольорі. На відео чітко видно, як працівник поліції намагався проникнути у зачинене авто, також на авто спрацювала сигналізація.
До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб: видача дисциплінарного покарання співробітнику з номерним жетоном #241661, виплата компенсації у розмірі 1.500.000 грн за безпідставне направляння тайзеру на мене, перевірку документів, спробу вкрасти авто та порушення запиту документів.
Відео

До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) : Тут

Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) : kiril_kirill (Discord)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі