Харитон Щасливий
Суддя
- Реєстрування
- 25 Вер 2025
- Дописи
- 133
- Реакції
- 238
- Бали
- 48
Я, Щасливий Харитон, подаю цю скаргу (оскарження) на постанову про відмову у розгляді моєї заяви щодо дій Карата Максима та Платонова Максима.
Моя заява була відхилена з мотивів нібито відсутності складу злочину, що є грубим порушенням статті 18 ЗУ "Про прокуратуру". Вважаю таке рішення неправомірним з наступних підстав:
До скарги додаю:
1. Витяг заявки на внесення до ЄРАУ(1)
2. Витяг заявки на внесення до ЄРАУ(2)
3. Витяг про схвалення заявки до ЄРАУ
4. Витяг з таблиці ЄРАУ(1)
5. Витяг з таблиці ЄРАУ (2)
6. Посилання на заяву №0040
7. Постанова
8. Електронна копія ID-картки
9. Електронна пошта: anvq12
Моя заява була відхилена з мотивів нібито відсутності складу злочину, що є грубим порушенням статті 18 ЗУ "Про прокуратуру". Вважаю таке рішення неправомірним з наступних підстав:
- Відсутність чинної ліцензії.
На момент подання заяви Платонов Максим не мав дійсної ліцензії на право здійснювати адвокатську діяльність, що підтверджується відомостями в Єдиному реєстрі адвокатів України. Ця обставина порушує встановлені правила, а саме пункт 1.5 статуту адвокатів України, та створює підстави для притягнення до відповідальності посадових осіб, які допустили його до адвокатської діяльності.
- Заборона внеску третьою особою.
Внесок у фонд «Будуємо країну разом» був здійснений не особисто Платоновим, а третьою особою, що є грубим порушенням пунктів 1.5, 2.2, 3.3 статуту адвокатів України.
- Недостатність доказів.
Наданий доказ переказу коштів "обрізаний" та не містить дати здійснення переказу, що унеможливлює перевірку його достовірності. Є підстави вважати про спробу ввести в оману начальника НААУ громадянином Андрієм Блащиною та Максимом Платоновим.
- існують факти порушення правил допуску до адвокатської діяльності;
- наявні підстави вважати, що дії посадовців могли містити ознаки злочину;
- подані докази перевірено неповно та формально, що не дає правдивої оцінки подій.
Відповідно до статтей 2, 3, 8 ЗУ "Про прокуратуру", статтей 92, 96 Конституції України прошу:
- Переглянути постанову про відмову у розгляді моєї заяви незацікавленою особою яка має прокурорські повноваження.
- Провести повторну перевірку обставин, пов’язаних із діями Карата Максима та Платонова Максима.
- У разі виявлення порушень застосувати відповідні заходи прокурорського реагування, включно з внесення відомостей до ЄРДР.
- Повідомити мене про результати розгляду цієї скарги у встановлений законом строк.
До скарги додаю:
1. Витяг заявки на внесення до ЄРАУ(1)
2. Витяг заявки на внесення до ЄРАУ(2)
3. Витяг про схвалення заявки до ЄРАУ
4. Витяг з таблиці ЄРАУ(1)
5. Витяг з таблиці ЄРАУ (2)
6. Посилання на заяву №0040
7. Постанова
8. Електронна копія ID-картки
9. Електронна пошта: anvq12