Розглянуто Заява до прокуратури №0050

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
55
Реакції
14
Бали
11
Назва теми: Заява до прокуратури №0050
Я, громадянин України Владислав Антонєвіч, подаю заяву до прокуратури на громадянина Максим Благодир та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:

Організація: НПУ м.Київ
Детальний опис правопорушення:
Виписав мені штраф без доказів, та за те, що я не робив, казав, що я проїхав на червоний, але я проїхав на жовтий, та якщо подивитесь відео, то він вже загорівся, коли я був метрів 5 від світлофора, я фізично би не встиг зупинитись. Також витяг з правил дорожнього руху, а саме: п.п. 8.11 - "Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунтом 8.10 цих правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху."
P.S. Шановна Адміністрація, передайте це полковникам або генералу поліції Києва, та будьласка, та я хочу знати, як саме буде покарано данного "працівника" поліції.

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

*клац* і *клац* - спілкування з пластіком ( 01:00 - пояснює, що я порушив, але самі це послухайте) ( 02:10 - пластік не вміє читати) ( 02:46 - виписав штраф)
Дата і час інциденту: 03.08.2024
До скарги до прокуратури додаю: всі докази вищє.

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
*клац*
Номер телефону та електронна пошта: +380993953118, [email protected]
Дата і час подачі електронної скарги: 04.08.2024
Підпис: AntB

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
Прийняття зверненя (6).png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі