Відмовлено Заява до прокуратури №0050

Юсуф Ломакін

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
140
Реакції
147
Бали
48
Назва теми: Заява до прокуратури №0050
Я, громадянин України Юсуф Узун, подаю заяву до прокуратури на громадянина Костя Копака та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб з особистих коштів відповідач.

Детальний опис правопорушення: Я двигався по дорозі біля так званого "Перехрестя смерті" там я побачив як партульна поліція зупинила ТЗ я захотів підїхати та дізнатися про ситуацію там я побачив *Як потім з"ясувалося* Поліцейського Косьтя Копака я запросив у нього посвітчення з гілно статті 10.7 ЗУ про Нац.Пол посвітчення з початку він не хотів надавати але потім показав, після чого я спитав чому він не поперджає про відео фіксацію та не приставляється як звертається до громаданинна, потім по нам почали стріляти ОЗУ, вони не відреагували як в час СБУ відбивало напад це вже проявляється недбалісьть та халатнісьть! Після чого я задавм їм питання вони почали уїжати та перед цим говорили про якісь "Оффтопи" та "Форум" як вони сіли у авто я хотів від них почути відповідь вони взялим та почали на мене наїджати чим саме порушили "Перевищення повноважень та посягнення на життя".
Накладення санкцій або компенсацій: Накладення санкцій або компенсацій
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: (З початку через музику погано чути але це на декілька секунд)
тик
Дата і час інциденту: 20.03.2026

Максим Мейсон

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
65
Реакції
59
Бали
23
ВІДМОВЛЕНО

Відсутні або недостатньо відео або фото докази

Заступник-Генерального-Прокурора
Максим Мейсон

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі