Видалений користувач 76641
Гість
З А Я В А
№ 0058
№ 0058
Я, Семпронiо Серо, проживаю в місті Харкiв та є громадянином Подільського краю.
Цією заявою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу, яке, на мою думку, вимагає втручання органів Прокуратури. Зокрема, порушення статті 126.3 ККУ.
Я, Президент України Семпронiо Серо, повідомляю вам про те що громадянин Подільського краю Конан Хелл, податковий номер платника податкiв 771, порушив статтю ККУ, а саме статтю 126.3 - Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені особою, раніше судимою за ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), або якщо вони призвели до фактичного ненадходження коштів до бюджетів чи державних цільових фондів в особливо великих розмірах. Я подаю даний позов тому, що згадана особа систематично не сплачує податки та не подає звіти про прибуток, а саме з 16.03.2025 по сьогоднiшнiй день 11.04.2025.
Слід зазначити, що даний громадянин на сьогоднішній день так і не сплатив призначений йому штраф у розмірі 5 000 000 гривень.
Прошу від вас відкрити кримінальне провадження та покарати громадянина вiдповiдно до закону.
До заяви додаю докази:
- Кримінальна справа на громадянина від 29 березня 2025 року.
- Вирок суду про несплату податків вiд 08 квітня 2025 року.
- Виписка з Державного реєстру Бізнесів про вiдсутнiсть сплати податкiв:
Також доводжу до вашого вiдома, що бiзнес громадянина піcля зриву попердньої пломби повторно був закритий та опечатаний.С. СЕРО