Кіріл Неон♡
Активний
- Реєстрування
- 2 Кві 2023
- Дописи
- 203
- Реакції
- 167
- Бали
- 88
Я, громадянин України Кіріл Неон, подаю заяву до прокуратури на громадянина Стас Флуррі та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація: Служба Безпеки України м. Дніпра
Детальний опис правопорушення:
Вітаю! Данний співробітник Служби Безпеки України порушив Кримінально Процесуальний Кодекс України а саме главу IV. Також при потребі виклику адвоката данний співробітник відповів мені "Відмовлено", не була зачитана міранда (можливо не почув)
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: *жмяк*
Дата і час інциденту: 27.08.2024 12:45+-
До скарги до прокуратури додаю: Прошу, звільнити данного співробітника Служби Безпеки України м. Дніпра та занести до чорного списку МВС (Міністерство Внутрішніх Справ)
Електронна копія ID-картки: *жмяк*
Номер телефону та електронна пошта((discord)): @kiril_neon
Дата і час подачі електронної скарги: 27.08.2024, 13:30
Підпис:
Організація: Служба Безпеки України м. Дніпра
Детальний опис правопорушення:
Вітаю! Данний співробітник Служби Безпеки України порушив Кримінально Процесуальний Кодекс України а саме главу IV. Також при потребі виклику адвоката данний співробітник відповів мені "Відмовлено", не була зачитана міранда (можливо не почув)
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: *жмяк*
Дата і час інциденту: 27.08.2024 12:45+-
До скарги до прокуратури додаю: Прошу, звільнити данного співробітника Служби Безпеки України м. Дніпра та занести до чорного списку МВС (Міністерство Внутрішніх Справ)
Електронна копія ID-картки: *жмяк*
Номер телефону та електронна пошта((discord)): @kiril_neon
Дата і час подачі електронної скарги: 27.08.2024, 13:30
Підпис: