Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 158
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Стас Флуррі та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація: СБУ Д
Детальний опис правопорушення: після ДТП з працівником СБУ Д він уїхав
Я звісно невпевнений але учасник дтп не може його оформлювати(доказів нема, типу предисторія)
Потім я поїхав за ним щоб договорити але він не зупинявся на мої прохання та після чого зупинився взяв в кайданки повіз в НПУ Д (ІТТ)щоб виписати штраф па по дорозі на мосту збив людину[03:35] та порушив статут а саме 3.11 і навіть не викликав швидку (надіюсь у людини все добре) та якщо би я не нагадав що в мене руки в кайданках то він би і не розпустив їх, і потім просто зняв кайданки і втік
Дата і час інциденту: 30.08.2024
10:20
До скарги до прокуратури додаю: хочю щоб даного співробітника понизили в званні або звільнили порушення 3.11 статуту СБУ та інше
Електронна копія ID-картки: 41076
((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Докази
0:30 за ігнорував та чють не збив
2:00 взяв в кайданки
3.30 збиває людини та ігнорує мої прохання їх допомогти
4.33 ДТП та просто його проігнорував
7.00 забув що треба одну руку визволити
7:30 і просто виписав штраф
8:43 просто зняв кайданки і залишив в коридорі ІТТ
Номер телефону та електронна пошта:
Дата і час подачі електронної скарги: 30.08.24
Підпис: АААА
Організація: СБУ Д
Детальний опис правопорушення: після ДТП з працівником СБУ Д він уїхав
Я звісно невпевнений але учасник дтп не може його оформлювати(доказів нема, типу предисторія)
Потім я поїхав за ним щоб договорити але він не зупинявся на мої прохання та після чого зупинився взяв в кайданки повіз в НПУ Д (ІТТ)щоб виписати штраф па по дорозі на мосту збив людину[03:35] та порушив статут а саме 3.11 і навіть не викликав швидку (надіюсь у людини все добре) та якщо би я не нагадав що в мене руки в кайданках то він би і не розпустив їх, і потім просто зняв кайданки і втік
Дата і час інциденту: 30.08.2024
10:20
До скарги до прокуратури додаю: хочю щоб даного співробітника понизили в званні або звільнили порушення 3.11 статуту СБУ та інше
Електронна копія ID-картки: 41076
((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) Докази
0:30 за ігнорував та чють не збив
2:00 взяв в кайданки
3.30 збиває людини та ігнорує мої прохання їх допомогти
4.33 ДТП та просто його проігнорував
7.00 забув що треба одну руку визволити
7:30 і просто виписав штраф
8:43 просто зняв кайданки і залишив в коридорі ІТТ
Номер телефону та електронна пошта:
Дата і час подачі електронної скарги: 30.08.24
Підпис: АААА