Схвалено Заява до прокуратури №0067

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Гунько

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
29
Реакції
59
Бали
21
Я, громадянин України Тимур Гунько, подаю заяву до прокуратури на громадян Келсі Гремер та Террі Крюс, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Особа №1(Келсі Гремер) вимагала на першому відеодоказі з моєї нагрудної камери з мене хабар у вигляді мого рюкзака під назвою "Блакитний плямистий ведмедик”.Також було грубе порушення субординації! Далі він почав проводити процесуальні дії після чого я запропонував рибу, мене затримали та повезли в НПУ К, також було проігноровано вимоги працівників СБУ про зупинку, після чого вже в НПУ К запис обірвався.

Зі сторони Особи 2(Террі Крюс) було виявлено халатність на першому відеодоказі, виявлялась у ігноруванні порушеннь колеги.
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази на підтвердження правопорушення:
Доказ 1 , Доказ 2, так як на моїх відеодоказах частково не чути мого голосу вимагаю вилучити в обох працівників відео-докази!
Дата і час інциденту: перший відеодоказ 11.05.2026 та другий відеодоказ 12.05.2026
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:
Тиць
timur052567(дс) @broklac(тг)

Святослав Логінов

Генеральний Прокурор України #01
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
192
Реакції
114
Бали
48
Знімок екрана 2026-05-19 204332.png
Знімок екрана 2026-05-19 204417.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі