Відмовлено Заява до прокуратури №0068

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,717
Реакції
908
Бали
253

З А Я В А

№ 0068

Я, Роман Семеген, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю, та є Приватним Адвокатом

Цією заявою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу, яке, на мою думку, вимагає втручання органів Прокуратури. Зокрема, порушення статтей ККУ

Стаття 50. Перешкоджання законній діяльності професійних спілок, політичних партій, громадських організацій.​

Стаття 98. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.​

Стаття 100. Службова недбалість.​

Я прибув на виклик до свого клієнта 10.09.2025 до особи Максим Миргородський, після цього працівник НПУ почав вимагати в мене службове посвідчення, після цього я йому повідомив те що в мене немає службового посвідчення, а лише ліценція та повідомив те що лише на держ порталі можна ознайомитися, після цього він зайшов на держ портал по повідомив мені те що в приватному адвокаті вам відмовлено, після цього я покликав працівників СБУ по спец зв'язку Discord, і увімнув навушники та був в спецзв'язку та не чув те що він казав, на столі підходе даний поліцейський та дає мені попередження і каже те щоб я зліз а якщо не злізу то буду затриманий за порушення " Порушення Правил Порядку ", я йому повідомив те що я очікую друга, він мене взяв в кайданки, та видав розшук за "Непідкора Співробітнику Поліцейському та Порушення Правил Порядку"

Обвинувачений : Дейман Чикибрики ID19863

Докази :
Тик і Тик

Останнє редагування:

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Шановний,
Приносимо щирі вибачення за те, що Вашу заяву не було розглянуто вчасно. На жаль, строк розгляду заяви минув.
Прокуратура працює тепер у новому темпі, і таких випадків більше не буде. Усі заяви будуть розглянуті вчасно.
Відмовлено.​

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі