- Реєстрування
- 11 Тра 2023
- Дописи
- 2,209
- Реакції
- 1,161
- Бали
- 253
Я, громадянин України Олександр Юрчишин, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ілля Пономаренко та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок.
Організація: МОЗ
Детальний опис правопорушення:
18.05.2026 року близько о 22:51 проводився збір особового складу ЗС України, де під час збору було виявлено невіомий транспортний засіб, білого кольору, коли я побіг за даним т/з, було виявлено що АКПП до території ЗСУ було відчинено, згодом було поставлене запитання до особовго складу Збройних Сил України, чому відчинене АКПП, де після цього я бачу як дане т/з покидає територію військової частни, після того як я наздогнав водія білого Hyundai STARIA з номерним знаком "КС 3372 МТ", ним виявився працівник МОЗ Ілля Пономаренко, який самостійно відкрив АКПП та його потім закрив після покидання території. Цим саме, дана особа порушила Кримінальний Кодекс України, а саме такі статті як:
Розділ 11 стаття 43, Розділ 11 стаття 44 частина 1.
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тиць
Тайм-Коди:
00:00 - 02:00: Інцидент порушення + Затримання особи.
03:00 - 03:25: Надання посвідчення співробітником МОЗ
Дата і час інциденту: 18.05.2026 о 22:51.
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Тиць
Номер телефону , електронна пошта, +380 (99) 110 29 75, [email protected]
Організація: МОЗ
Детальний опис правопорушення:
18.05.2026 року близько о 22:51 проводився збір особового складу ЗС України, де під час збору було виявлено невіомий транспортний засіб, білого кольору, коли я побіг за даним т/з, було виявлено що АКПП до території ЗСУ було відчинено, згодом було поставлене запитання до особовго складу Збройних Сил України, чому відчинене АКПП, де після цього я бачу як дане т/з покидає територію військової частни, після того як я наздогнав водія білого Hyundai STARIA з номерним знаком "КС 3372 МТ", ним виявився працівник МОЗ Ілля Пономаренко, який самостійно відкрив АКПП та його потім закрив після покидання території. Цим саме, дана особа порушила Кримінальний Кодекс України, а саме такі статті як:
Розділ 11 стаття 43, Розділ 11 стаття 44 частина 1.
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тиць
Тайм-Коди:
00:00 - 02:00: Інцидент порушення + Затримання особи.
03:00 - 03:25: Надання посвідчення співробітником МОЗ
Дата і час інциденту: 18.05.2026 о 22:51.
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Тиць
Номер телефону , електронна пошта, +380 (99) 110 29 75, [email protected]