Відмовлено Заява до прокуратури №007

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
27
Реакції
30
Бали
16
1735326050689.png

ЗАЯВА №7​
Я, Ірина Квінтова проживаю в місті Київ та є громадянкою Подільського краю

Цією скаргою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу Подільського Краю

Обставини події
24 грудня 20:24 року, приблизно о 18:15, я виїхала з району Верховної Ради України та прибула до центрального ринку м. Києва. Під час перебування на території ринку я помітила трьох осіб, які, ймовірно, здійснювали незаконний продаж зброї та наркотичних засобів.

Опис підозрюваних та товару:

1. Діма Марс – мав при собі 48 одиниць снайперських гвинтівок, які могли бути викрадені зі складів Збройних Сил України або придбані нелегально.
  2. Малой Клайд – мав 10 одиниць автоматичної зброї типу “М4”, які також можуть бути викрадені зі складів ЗСУ або отримані незаконним шляхом.
  3. Іван Буданович – пропонував до продажу близько 50 одиниць, ймовірно, наркотичної речовини (марихуани), що, ймовірно, виготовлена в лабораторних умовах.
Доказова база:
Для фіксації вказаних фактів я використала приховану камеру, вбудовану в мої окуляри. Відеоматеріали були автоматично передані на мій планшет, який знаходився в моєму автомобілі Mercedes-Benz CLS55 (номерний знак: ЗСУ). Відеофайли надаю за запитом слідчих органів.

Відео запис з окулярів

З повагою
Ірина Квінтова

AD_4nXfjucqQ6sSUfnbm72MwHgYoOu6MNm6i0dh2a6L4OGSLkXpVYfHP7IpWUmdFSj-8yz_HsP_0iCahbny3qi7IGm-Xw7hy7YTrR5OJLI4-_dHxvI59MhrOpJa5hIMJh24-v2iJVEWdpQ

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,039
Реакції
722
Бали
253
1735563013412.png

30.12.2024
м.Київ

Я, Головний Слідчий ГСУ м.Київ - Ілля Репецький, Ретельно переглянувши вашу заяву та докази, виношу своє рішення, На вашому відео доказі немає точної інформації про орендатора даних місць для продажу, тому на жаль, вимушений відмовити у вашій заяві

Підпис: Підпис.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі