Схвалено Заява до прокуратури №0070

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,199
Реакції
1,153
Бали
253
Я, громадянин України Олександр Юрчишин, подаю заяву до прокуратури на співробітника Служби Безпеки України Влада Фарбея та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок.

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:

Звертаюся до Офісу Генерального прокурора та особисто до Генерального прокурора з проханням здійснити перевірку законності та обґрунтованості наказу СБУ №000157 від 25.05.2026 та самої вимоги співробітниками Служби Безпеки України від 23.05.2026, винесеного щодо військовослужбовців ЗС України ВЧ №240622.

Вважаю зазначений наказ та вимогу некоректною та такою, що підлягає скасуванню, з наступних причин:
  1. Наказ було винесено без належного обґрунтування та достатньої доказової бази.
  2. Під час його прийняття могли бути порушені встановлені процедурні норми та порядок службового розгляду.
  3. Зміст наказу не містить належної правової аргументації та створює підстави сумніватися в його об'єктивності й законності.
  4. У вимозі щодо надання відеозаписів з боді-камер співробітників вказано невірну дату.
  5. В наказі №000157 вказано невірну дату оформлення документу.
У зв'язку з викладеним, прошу:
  • провести перевірку законності наказу СБУ №000157 та самої вимоги;
  • переглянути обставини його винесення;
  • скасувати зазначений наказ та вимогу у разі встановлення процедурних або правових порушень.
Накладення санкцій або компенсацій: -
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

Наказ №000157
Вимога від СБУ

Дата і час інциденту: 23.05.2026
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: Тиць
Номер телефону , електронна пошта,
+380 (99) 110 29 75, [email protected]

Влад Фарбей

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
61
Реакції
45
Бали
21
Шановна генеральна прокуратура України, я - голова комісії по даному службовому розслідуванні номер 157 (далі СР 157), хочу підмити, що вищезазначені причини, а саме - 1) Наказ було винесено без належного обґрунтування та достатньої доказової бази, на рахунок цього можу сказати, що ми працювали по заяві від 23.05.2026, від пана Антона Наливайка, і доказова база там присутня, у вигляді 7 документів

Стаття 3. Рішення про початок службового розслідування

3.1. Службове розслідування розпочинається на підставі письмового розпорядчого акта (наказу, розпорядження) керівника або іншої уповноваженої особи.", якщо ми говоримо про доказову базу то до ДБР працювало по вищезазначеній заяві, це досить для написання наказу, це регламентує стаття 2.1 вищезазначеного регламенту "
2.1. Службове розслідування проводиться у разі:

1. надходження письмової заяви, скарги чи звернення, що містить відомості про можливе порушення;"

2) Під час його прийняття могли бути порушені встановлені процедурні норми та порядок службового розгляду, на думку всієї комісії, ніяких порушень та процедурних норм не було порушено, оскільки наша комісія робила все по всім чинним НПА, та намагались дотримуватись всіх норм.
Зміст наказу не містить належної правової аргументації та створює підстави сумніватися в його об'єктивності й законності. - на даному розділі ми повертаємось до аргументації, що вище,а на рахунок об'єктивності не бачу сенсу перейматись, оскільки вся доказова база заначається в наказі.
У вимозі щодо надання відеозаписів з боді-камер співробітників вказано невірну дату. - до цього пояснень не можу надати оскільки вся документація містить правильне число, загалом це - 23.05.2026, така сама зазначена в наказі, це саме стосується і пятого підпункту.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,199
Реакції
1,153
Бали
253
Шановний Генеральний Прокурор, хочу зазначити, що після подання заяви до Офісу Прокуратури, дана особа, а саме Влад Фарбей, внес зміни в Наказі №000157 та Вимозі. Нище додаю 2 документи, де видно до скарги та після.
До скарги в Прокуратуру.
Після скарги до Прокуратури.

Дії які спричинив слідчій по справі, явно виходять за межі його повноважень та на мою думку порушують ККУ.

Прошу взяти максимально це до уваги.

Святослав Логінов

Генеральний Прокурор України #01
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
192
Реакції
114
Бали
48
Знімок екрана 2026-05-25 104756.png
Знімок екрана 2026-05-25 104802.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі