Василій Міцний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Лис 2023
- Дописи
- 157
- Реакції
- 86
- Бали
- 33
- Вік
- 26
Заява до прокуратури №0075
Я, громадянин України Вася Флуррі, подаю заяву до прокуратури на громадянина Імя Невідоме та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація: ДКВС
Детальний опис правопорушення:Я стояв біля ДКВС, працівники ходили біля машини довгий час, та цілились після чого відкрили вогонь по авто та мені в результаті чого я був відправлений на лікування в МОЗ Д
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тик
Дата і час інциденту: 10.09.2024 час 21.58 (( у мене на відео польський час))
До скарги до прокуратури додаю: Від працівників потребую компенсацію за вогняне поранення\пошкоду тз
а також хочу щоб їх звільнили та посадили на довгий термін!
Електронна копія ID-картки: ID Карта
Номер телефону та електронна пошта: ((ДС)) vasichka_top
Дата і час подачі електронної скарги: 10.09.2024 23.16
Підпис
Я, громадянин України Вася Флуррі, подаю заяву до прокуратури на громадянина Імя Невідоме та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:
Організація: ДКВС
Детальний опис правопорушення:Я стояв біля ДКВС, працівники ходили біля машини довгий час, та цілились після чого відкрили вогонь по авто та мені в результаті чого я був відправлений на лікування в МОЗ Д
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Тик
Дата і час інциденту: 10.09.2024 час 21.58 (( у мене на відео польський час))
До скарги до прокуратури додаю: Від працівників потребую компенсацію за вогняне поранення\пошкоду тз
а також хочу щоб їх звільнили та посадили на довгий термін!
Електронна копія ID-картки: ID Карта
Номер телефону та електронна пошта: ((ДС)) vasichka_top
Дата і час подачі електронної скарги: 10.09.2024 23.16
Підпис
Останнє редагування: