- Реєстрування
- 2 Бер 2025
- Дописи
- 1,282
- Реакції
- 229
- Бали
- 203
З А Я В А
№ 0076
Я, Олег Яворівський, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського Краю.
Цією заявою повідомляю про порушення Кримінального Кодексу України, яке, на мою думку, вимагає втручання органів Прокуратури.
Зо крема, порушення статті 126.1 ККУ.
Я, Президент Подільського Краю Олег Яворівський, повідомляю вам про те що громадянин Подільського краю Мія Сваровски, податковий номер платника податкiв 159, порушив статтю ККУ, а саме статтю 126.1:
Стаття 126.1 Умисне ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчинене службовою особою підприємства, установи, організації, незалежно від форми власності або особою, що займається підприємницькою діяльністю без створення юридичної особи чи будь-якою іншою особою, яка зобов'язана їх сплачувати, якщо ці діяння призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів у значних розмірах.
Я подаю даний позов тому, що згадана особа систематично не сплачує податки та не подає звіти про прибуток, а саме з 07.09.2025 по сьогоднiшнiй день 26.10.2025. Прошу від вас відкрити кримінальне провадження та покарати громадянина вiдповiдно до закону.
До заяви додаю докази:
1. Виписка з Державного реєстру Бізнесів про вiдсутнiсть сплати податкiв:
2. Також доводжу до вашого вiдома, що бiзнес громадянина був закритий та опечатаний